Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Imagini surprinse cu câteva secunde înainte ca elicopterul să aterizeze forţat în Bucureşti. Aparatul de zbor pierde brusc altitudine

Momentul în care un elicopter militar american a aterizat de urgenţă într-o zonă centrală a Capitalei a fost surprins de un martor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.07.2021, 12:04

Vezi și

Un elicopter american Black Hawk a aterizat forţat în sensul giratoriu din piaţa Charles de Gaulle, în zona Aviatorilor. Doi stâlpi de electricitate au fost dărâmaţi şi o dubă avariată.

Din primele informaţii, nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului. Pilotul a reuşit în ultima clipă să evite clădirile din zonă. Elicopterul care ar fi întâmpinat dificultăţi participa în acel moment la un exerciţiu militar pentru pregătirea evenimentelor de pe 20 iulie, când a pierdut brusc altitudine. Poliţiştii au intervenit pentru a dirija circulaţia.

''Traficul este blocat în Piaţa Charles de Gaulle. Motivul, un elicopter ce era într-un exerciţiu aviatic a aterizat de urgenţă'', a scris un martor într-o postare, pe reţelele de socializare. 

Deocamdată, nu au fost transmise informaţii oficiale privind circumstanţele producerii incidentului.

Ştire în curs de actualizare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » EXCLUSIV. Imagini surprinse cu câteva secunde înainte ca elicopterul să aterizeze forţat în Bucureşti. Aparatul de zbor pierde brusc altitudine