Antena Meniu Search
x

Video Gravidă fără să ştie. Reacţia tinerei operate de hernie, când s-a trezit din anestezie mamă a 3 copii: "Cum să am o fetiţă?"

Femeia de 35 de ani care a aflat că este mamă după ce medicii au operat-o de hernie reface filmul întâmplării de necrezut. S-a dus la spital pentru că o durea abdomenul şi nu i-a trecut nicio clipă prin minte că era în travaliu. Dacă emoţiile ei variază între şoc şi fericire, nici doctorii nu sunt chiar liniştiţi. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.08.2023, 19:38

Vezi și

"Am rămas şocată, impresionată. Cum să am o fetiţă? Nu realizam. Eu am două fetiţe gemene acasă", spune pacienta. Sunt primele declaraţii făcute pe patul de spital de femeia din Tismana - Gorj care a născut o fetiţă de peste trei kilograme fără să ştie este însărcinată

Mărturia uluitoare a femeii cu hernie, care a născut la spital fără să știe că e gravidă

"Când m-am trezit seara târziu din anestezie, mi-a spus că am o fetiţă. Eu am zis: Nu, am două fetiţe. Nu înţelegeam. Am avut menstruaţie până luna trecută. Luam anticoncepţionale. Le-am luat de când am făcut prima cezariană, naştere", mărturiseşte femeia. 

Directorul spitalului din Tîrgu Jiu crede că gravida a fost consultată superficial de un medic care i-a pus diagnosticul după o simplă palpare. Acum, spitalul face anchetă. "Medicul niciodată nu o să spună că greșește sau nu. Acesta e rolul acestei comisii de anchetă internă, care va spune concluzia finală dacă s-a respectat sau nu procedura", declară Dumitru Vienescu, managerul SJU Târgu Jiu.

  • Pacientă: După ce mi-am revenit, m-am bucurat.
  • Reporter: I-aţi ales un nume micuţei?
  • Pacientă: Nu. 
  • Reporter: Cine o să-i aleagă?
  • Pacientă: O să îl aleagă surioarele.

Femeia care a născut fără să ştie că era însărcinată va mai rămâne câteva zile la spital, să fie supravegheată. Bebeluşul ei se simte bine, iar proaspătul tată le aşteaptă acasă pe amândouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Gravidă fără să ştie. Reacţia tinerei operate de hernie, când s-a trezit din anestezie mamă a 3 copii: "Cum să am o fetiţă?"