Antena Meniu Search
x

Medicii i-au făcut raze la plămâni, dar nu şi ecografie. Detalii halucinante despre femeia din Gorj, operată de hernie, fără ca nimeni să ştie că era însărcinată în 9 luni

Noi detalii halucinante despre cazul din Târgu Jiu, judeţul Gorj, unde o femeie a fost operată de hernie, deşi era însărcinată în nouă luni. Mama de 35 de ani fusese internată în spital încă de sâmbătă pe secţia Chirurgie, unde i s-a pus diagnostul de hernie ombilicală.

de Monica Palade

la 23.08.2023, 13:35

Vezi și

Culmea, deşi era internată de patru zile, femeii nu i s-a făcut ecografie, însă i s-au făcut raze la plămâni. A fost întrebată de medici dacă e gravidă şi cum ştia că ia anticoncepţionale, a spus că este imposibil să fie gravidă.

A crezut că are gaze

Cum marţi s-a simţit din ce în ce mai rău, medicii au decis să o opereze pentru hernie. Atunci au descoperit copilul care mişca. A fost chemat medicul ginecolog şi s-a realizat cezariana. Ulterior, au operat-o şi pentru hernie. Se pare că avea un mușchi rupt după cezariana de acum 16 ani, i-a fost pusă plasă şi asta o deranja acum.

De sâmbătă până marţi, cel puţin patru medici au consultat-o pe femeie. Niciunul nu şi-a dat seama că este însărcinată. Mama este bine a fost văzută în această dimineaţă şi de un psiholog, este şi ea în stare de şoc pentru că nu avea idee că este însărcinată.

Pe acelaşi subiect

Întrebată dacă nu a simţit copilul mişcând, mama, care mai are doi copii de 16 ani acasă, a spus că a crezut că de fapt sunt gaze.

Conducerea Spitalului Judeţean Târgu Jiu a declanşat o anchetă în acest caz pentru a afla cum de medicii nu şi-au dat seama în cele 4 zile că femeia era însărcinată în nouă luni.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii: Mai multe nu am în momentul de faţă. Nu am informaţii că ar fi fost vreo problemă, în sensul de punerea în pericol a vieţii pacienei. Dar faptul că a existat o anumită confuzie, trebuie să vedem exact care e cauza. Nu pot să vă relatez eu care este sau să vă dau relaţii despre fiecare procedură medicală pe care o aplică medcii din România. Sau nu o aplică, din păcate. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Diana Speretoiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Medicii i-au făcut raze la plămâni, dar nu şi ecografie. Detalii halucinante despre femeia din Gorj, operată de hernie, fără ca nimeni să ştie că era însărcinată în 9 luni