Antena Meniu Search
x

Video Hoţul care a jefuit magazinul din Giuleşti a cinstit cu prada clienţii unei săli de păcănele. "Ne dădea câte 50 de lei"

Jaf la un magazin din Capitală. Un individ înarmat cu un cuţit le-a amenințat pe vânzătoare să îi dea toți banii din casa de marcat. Bărbatul a plecat cu 5.000 de lei și cu mai multe pachete de țigări. Nu a apucat să se bucure prea mult de prada sa, pentru că a fost prins, la o sală de păcănele. Culmea, chiar de vânzătoare.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.12.2023, 19:46

Vezi și

Jaful a avut loc pe înserat. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care individul isi trage o glugă pe cap şi dă năvală în magazin. Imaginile primite pe Fii Observator arată cum bărbatul ţine un cuțit îndreptat către vânzătoare, o amenință și îi cere banii din casă. Femeia a povestit pentru Observator clipele de groază trăite.

Vânzătoare: Când am văzut cuțitul îndreptat spre mine, atunci a fost șocul mai mare. Am zis. dacă fac vreo mișcare greșită și dacă nu fac cum spune el e posibil să îmi bage cuțitul în mine.

Individul a pus mâna pe 5.000 de lei și pe mai multe pachete de țigări şi s a dus acasă sa si schimbe hainele. Nu a fost suficient, însă, pentru a nu fi recunoscut.

Bărbatul a plecat cu 5.000 de lei și cu mai multe pachete de țigări

Pe acelaşi subiect

Vânzătoare: El s-a schimbat doar de hanorac și de încălțăminte. Pantalonii i-a lăsat. O colegă de-a noastră a observat că sunt aceiași pantaloni la un băiat de peste drum.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Cea care l-a prins pe bărbat este chiar vânzătoarea, care l-a văzut peste drum de magazin, la casa de pariuri. Acolo unde polițiștii cred că ar fi cheltuit o parte din bani.

Bărbat: A jucat aici, hai că vă cinstesc băieți. S-a dus să ia băutură. A început să dea bani pe aici, ne dădea câte 50 de lei.

Vânzătoare: Am tăiat-o pe partea cealaltă și strigam după el să se oprească. Au venit și câțiva polițiști după mine. L-au rugat să scoată ce are în buzunare. A scos o parte din pachetele furate și suma de bani.

Individul are 20 de ani, este venit din Bacău în Capitală şi lucrează în construcții. Locuia într-o casă din zona Giulești, aflată la doar o stradă distanță de magazin. Împărțea locuința cu mai mulți muncitori.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore şi îl cercetează pentru tâlhărie calificată. Acesta urmează să ajungă în fața judecătorilor, care vor decide dacă va fi sau nu arestat preventiv pentru fapta sa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Hoţul care a jefuit magazinul din Giuleşti a cinstit cu prada clienţii unei săli de păcănele. "Ne dădea câte 50 de lei"