Antena Meniu Search
x

Video Spargere într-un magazin alimentar de pe Calea Giuleşti. Un tânăr a ameninţat vânzătoarea cu un cuţit pentru bani şi 15 pachete de ţigări

Un tânăr înarmat cu un cuțit a jefuit un magazin din Capitală seara trecuta. A amenințat vânzătoarea, a furat banii din casa de marcat, dar și mai multe pachete de țigări. 

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 17:34

Vezi și

Incidentul a avut loc într-o alimentară din Sectorul 6 de pe Calea Giulești. Pe imaginile primite pe Fii Observator se poate observa cum tânărul intra în magazin cu capul acoperit, și cu un cuțit în mana şi se îndreaptă către vânzătoare. 

Hoțul în vârstă de 20 de ani, muncitor în construcții, a reușit să fure din magazin 5.000 de lei și 15 pachete de țigări. Acesta a fost prins la aproximativ 45 de minute după furt. A trecut strada vis a vis de magazin și o altă angajată l-a recunoscut după pantaloni, pentru că își schimbase hanoracul și încălțările. Femeia a alertat polițiștii iar agenții l-au prins cu banii și țigările în buzunare. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Fii Observator » Spargere într-un magazin alimentar de pe Calea Giuleşti. Un tânăr a ameninţat vânzătoarea cu un cuţit pentru bani şi 15 pachete de ţigări