Antena Meniu Search
x

IARNĂ CA LA RUȘI: vremea se răcește în România, cu temperaturi mai joase pentru această perioadă. Noaptea vor fi MINUS 18 GRADE CELSIUS, în unele zone

Vremea se răcește dramatic în următoarele zile. Potrivit meteorologilor, va fi mult mai rece decât în mod normal pentru această perioadă de început de decembrie.

Vremea se răcește dramatic în următoarele zile. Potrivit meteorologilor, va fi mult mai rece decât în mod normal pentru această perioadă de început de decembrie.

Meteorologii spun că vremea se va răci în majoritatea zonelor și va fi chiar geroasã în Maramureş şi Transilvania. Temperaturile minime se vor încadra între -11 şi -1 grad, local mai coborâte în centrul teritoriului. În zonele depresionare din restul ţãrii, temperaturile nocturne vor scădea pânã laminus 16 grade. 

Săptămâna debutează cu ger năprasnic, mai ales dimineața și noaptea. În special în centrul României vor fi temperaturi foarte scăzute.

Potrivit ANM, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, cu precadere în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -18 și -16 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali. Pe litoral va fi mai bine: aproximativ -1 sau 0 grade Celsius.

Pe acelaşi subiect

Bucureștiul va fi mai protejat de ger: luni va fi soare, iar termometrul va indica 3 grade Celsius.

Marți, temperaturile vor crește ușor, dar vor rămâne sub media acestei perioade.

Miercuri va fi rece  în estul, sudul şi centrul ţãrii și ninsori slabe în Moldova, Carpaţii Orientali şi cei Meridionali,   Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi -3 grade. În depresiunile din estul Transilvaniei vor fi -15 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » IARNĂ CA LA RUȘI: vremea se răcește în România, cu temperaturi mai joase pentru această perioadă. Noaptea vor fi MINUS 18 GRADE CELSIUS, în unele zone