Antena Meniu Search
x

O româncă a murit în urma unor violente inundații, într-un oraș din Spania. Imagini dramatice au fost filmate în timpul tentativei de salvare a tinerei (VIDEO)

O tânără de 26 de ani, originară din România, a murit în urma unor inundații care au răvășit orașul spaniol Estepona. Sunt cele mai grave inundații care au lovit sudul țării în ultimii 25 de ani, spune presa locală.

Vezi și

O tânără de 26 de ani, originară din România, a murit în urma unor inundații care au răvășit orașul spaniol Estepona. Sunt cele mai grave inundații care au lovit sudul țării în ultimii 25 de ani, spune presa locală.

O înregistrare video surprinde momentul în care echipele de intervenție au încercat să o găsească pe românca luată de ape. Tânăra de 26 de ani era angajata unui club din oraș. Localul, numit California, era la subsolul unei clădiri, iar când a venit viitura, interiorul a fost inundat.

Potrivit poliției, românca era singură în club. Se pare că strigătele disperate de ajutor i-au fost auzite de localnici, care au alertat autoritățile, spun unele ziare spaniole. Presa locală scrie că fata a încercat să-și salveze viața, cățărându-se pe bar, însă viitura a fost mult prea puternică.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompierii spanioli s-au chinuit vreme de câteva ore, dar ajutorul lor a venit prea târziu. Anchetatorii spun că, foarte probabil, românca a murit înecată. Ei iau însă în calcul și alte ipoteze.

Din cauza ploilor, orașul Estepona a fost lovit de puternice inundații, care au provocat mari pagube. Mai mulți localnici au filmat cu telefonul mobil scene uluitoare. Întreg orașul a fost acoperit de ape, iar în multe zone nivelul depășea un metru.

Presa iberică spune că sunt cele mai violente inundații din ultimii 25 de ani, în sudul Spaniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » O româncă a murit în urma unor violente inundații, într-un oraș din Spania. Imagini dramatice au fost filmate în timpul tentativei de salvare a tinerei (VIDEO)