Antena Meniu Search
x

Video Idei de cadouri pentru Crăciun. Cum alegem parfumul potrivit pentru persoana iubită

E vremea cadourilor, iar mulţi dintre noi ne gândim să cumpărăm parfumuri pentru cei dragi. Însă aici alegerile sunt variate şi putem foarte uşor să nimerim un produs care să nu fie pe placul celui pentru care l-am achiziţionat. De ce trebuie să ţinem cont când cumpărăm un parfum, aflăm chiar acum, de la specialişti.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 21.12.2021, 08:43

Vezi și

Cine şi-a propus să ofere drept cadou de Crăciun un parfum, poate foarte uşor să impresioneze, dar la fel de uşor să dea greş. Intenția de a oferi un parfum este nobilă dar dificilă. Parfumul are o putere imensă, evocă sentimente plăcute crește încrederea în sine creativitatea și succesul și crează amintiri practic face viață mai frumoasă și construiește o relație între persoană care oferă și cea care primește.

Alegerea parfumului potrivit

De aceea, când cumpărăm un parfum, nu este suficient doar să ne uităm la ambalaj. Un lucru pe care bărbaţii îl fac destul de des.

Costina Ursu – manager magazin: Un parfum foarte lemnos poate fi folosit că și o baza în diverse combinații. Se poate face layering cu parfumurile noastre

Pe acelaşi subiect

Însă dacă vrem că parfumul să fie un cadou surpriză, un criteriu de selecţie poate fi personalitatea celei care îl va primi.

Costina Ursu – manager magazin: Dacă este o persoană puternică ar preferă parfumuri puternice, parfumuri care să persiste, să fie concentrate, să fie compatibile cu personalitatea lor.

În ambalaj de sărbătoare, parfumul se poate transformă într-un dar sofisticat, numai bun de pus sub brad. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Idei de cadouri pentru Crăciun. Cum alegem parfumul potrivit pentru persoana iubită