Foto

Imagine emoționantă: Un paramedic este ținut de mână de un bebeluș care a supraviețuit accidentului care l-a lăsat orfan

De Iulia Iancu.
Publicat: 01.01.2021, 11:12.
Actualizat: 01.01.2021, 11:32

Un bebeluș a rămas orfan, după ce părinții săi au pierit într-un accident rutier în Argentina. În urma incidentului, o imagine emoționantă a deveni virală pe rețelele sociale: un paramedic l-a ținut de mână pe bebelușul care a supraviețuit accidentului.

Imagini emoționante din Argentina

Imagini emoționante din Argentina

Profimedia Images

Juan Pedro și soția sa Ana Gabriela Diaz și-au pierdut viața, marți, în urma unui accident rutier petrecut în orașul Canuelas din Argentina. În mașină se mai afla și bebelușul cuplului, când autovehicului a intrat pe contrasens și a fost izbit de un camion, potrivit The Sun.

La locul tragediei a sosit, alături de echipele de salvare, paramedicul Walter Marcelo Brito care este și protagonistul unei imagini emoționante care a făcut înconjurul globului. Marcelo a fost cel care i-a cuprins mâna bebelușului, aflat pe targă.

"Această mânuță care mă ține de deget este a unui copil extraordinar care a rămas singur pe lume", a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook. "Tot ce am putut să fac a fost să-i fiu alături astfel. Dumnezeul să-l binecuvânteze. Ne vedem curând, noul meu priete. Îmi doresc să te fi putut îmbrățișa".

Juan Pero, tatăl bebelușului, se afla la volanul mașinii care a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un camion. Motivul incidentului petrecut în trafic este încă necunoscut.

Bărbatul a murit la locul impactului, iar soția sa a decedat la spital, câteva ore mai târziu. Bebelușul a fost dus la spitalul din Canuelas, de unde a fost transferat pe cale aeriană la spitalul Ludovica din apropierea orașului La Plata.

Potrivit presei locale, bebelușul ar fi suferit mai multe răni la nivelul capului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.