Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice filmate în Tulcea, la scurt timp după ce o fată s-a aruncat pe geam ca să scape din calea flăcărilor

Imagini dramatice cu pompierii care au intervenit în Tulcea, la scurt timp după ce o fată de 15 ani s-a aruncat pe geam, de la etajul 4, ca să scape din incendiul care îi cuprinsese apartamentul. Copila a supraviețuit miraculos, însă are multiple traumatismne.

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 12:34

Vezi și

Au fost momente dramatice, seara trecută, pe o stradă din Tulcea, după izbucnirea unui incendiu la un bloc de locuinţe. O adolescentă de 15 ani a supravieţuit miraculos, după ce a sărit de la etajul 4 al imobilului. Fata încerca să scape de incendiul care izbucnise în apartament.

La sosirea echipelor de intervenție, era conştientă, dar prezenta multiple traumatisme în urma căderii de la înălțime. Ea a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spitalul din Tulcea, fiind ulterior transferată la Constanţa. Fratele geamăn şi mama, care erau şi ei în apartament, au reuşit să iasă din casă şi au ajuns la spital intoxicaţi cu fum.

Imagini filmate la scurt timp după ce fata a sărit de la etajul 4, în Tulcea

O femeie a filmat cu telefonul mobil scene dramatice, la scurt timp după ce fata de 15 ani a sărit pe geam, de la etajul 4.

Pe acelaşi subiect

"Doamne, Maica Domnului! Ferească Dumnezeu!

Fetița a sărit de la 4. A sărit Laura de la etajul 4, pe geam! Doamne, Maica Domnului, nu ştiu dacă scapă! A zis să ieșiți toți din bloc! Fetița e jos, acolo. Nu știu dacă scapă. 

Ferească Dumnezeu!", se aude pe filmare femeia.

Focul a fost stins la aproximativ 30 de minute de la sosirea pompierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice filmate în Tulcea, la scurt timp după ce o fată s-a aruncat pe geam ca să scape din calea flăcărilor