Antena Meniu Search
x

IMAGINI TERIFIANTE în cazul bebeluşilor români MASACRAŢI de tată, cu ciocanul, în Londra! MOMENTUL SFÂŞIETOR când mama copiilor iese în stradă şi ţipă după ajutor (VIDEO)

Presa britanică publică astăzi o imagine care surprinde momentul dramatic în care Cristinela Datcu, o româncă originară din Galați, ţipă disperată pe străzile Londrei după ajutor.

Presa britanică publică astăzi o imagine care surprinde momentul dramatic în care Cristinela Datcu, o româncă originară din Galați, ţipă disperată pe străzile Londrei după ajutor.

Fotografia a fost făcută de vecinii femeii, la scurt timp după ce gemenii acesteia, în vârstă de 1 an, au fost loviţi în cap cu ciocanul de tatăl lor, Bidhya Sagar Das, de origine indian.

Românca şi-a găsit copiii într-o baltă de sânge după ce a reuşit să iasă din baie, acolo unde o încuiase tatăl micuţilor.

Pe acelaşi subiect

Vecinii au povestit că au auzit ţipetele Cristinelei şi au alertat poliţia. 

"M-am uitat în jos şi am văzut-o pe biata femeie. Mi-am dat seama că ceva grav s-a întâmplat. Un bărbat alerga dintr-o parte în alta a străzii şi părea că urmăreşte pe cineva. Când a sosit poliţia, femeia ţipa într-una: Copiii mei, copiii mei! De ce a durat atât de mult să veniţi?

Când bebeluşii au fost scoşi din casă de medici şi duşi la ambulanţă am putut auzi că unul dintre ei plângea. Femeia a plecat separat, cu unul dintre echipajele de poliţie", a declarat unul dintre vecini.

În urma atacului, băieţelul, Gabriel, a murit, iar surioara lui, Maria, este în stare critică, la spital.

”Încă ne dorim să primim orice fel de informație de la oricine, legată de acest incident”, au spus polițiștii londonezi, care fac apel populației din zonă să le furnizeze detalii folositoare în anchetă.

Bidhya Sagar Das, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat în Hackney, în nord-estul Londrei, aseară, la ora locală 19:15. A fost dus pentru a fi încarcerat și interogat la o secție de poliție din estul capitalei britanice.

Indianul a fost capturat la aproape 24 de ore după atacul asupra gemenilor. 

Anchetatorii englezi au descoperit arma crimei în apropierea casei unde locuiau cei doi şi copiii lor. Ciocanul era aruncat într-un sac cu nisip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » IMAGINI TERIFIANTE în cazul bebeluşilor români MASACRAŢI de tată, cu ciocanul, în Londra! MOMENTUL SFÂŞIETOR când mama copiilor iese în stradă şi ţipă după ajutor (VIDEO)