Antena Meniu Search
x

Tânără de 18 ani, din Vaslui, BĂTUTĂ ŞI VIOLATĂ de patronul magazinului din sat, în contul datoriei "de la caiet"

O tânără de 18 ani dintr-un sat vasluian ar fi fost violată de proprietarul magazinului din sat, pentru o datorie pe care o avea "pe caiet".

O tânără de 18 ani dintr-un sat vasluian ar fi fost violată de proprietarul magazinului din sat, pentru o datorie pe care o avea "pe caiet".

Datoria de 900 de lei pe care fata o avea la magazinul lui Mihai Cristinei Chircu s-a transformat în calvarul vieţii sale.

Din primele informaţii ale anchetei demarate de autorităţile locale, fata s-a urcat vineri seara, în maşina lui Chircu, cu gândul să ajungă acasă. Numai că acesta ar fi cotit autoturismul, pe un drum lateral, într-o zonă pustie, unde a obligat-o pe tânără să întreţină relatii sexuale cu el.

Citeşte şi Noi detalii în cazul ASASINATULUI DE LA ORADEA. Fratele criminalului Adrian Hladii surprinde cu afirmaţii de ULTIMĂ ORĂ

Fata s-a opus, iar atunci a început calvarul. Mihai Chircu a bătut-o cu sălbăticie şi a violat-o, după care a ameninţat-o cu moartea dacă povesteşte cuiva.

Odată ajunsă acasă, cu semne vizibile de violenţă pe corp şi pe faţă, tânăra a povestit familiei cele întâmplate şi a mers la poliţie, unde a depus plângere împotriva patronului violator.

Citeşte şi IMAGINI TERIFIANTE în cazul bebeluşilor români MASACRAŢI de tată, cu ciocanul, în Londra! MOMENTUL SFÂŞIETOR când mama copiilor iese în stradă şi ţipă după ajutor (VIDEO)

“Politistii sectiei 8 de Politie Rurală din Iana au retinut un bărbat de 38 de ani, din comuna Voineşti, bănuit de comiterea infracţiunii de viol asupra unei tinere de 18 ani. Fata se deplasa pe 14 martie din localitatea Voineşti spre o altă destinaţie, iar bărbatul de 38 de ani s-a oferit să o ducă cu maşina, iar după ce fata a acceptat a ajuns cu masina pe un drum lateral si, cu întrebuintarea violentei, a întreţinut cu fata relaţii sexuale fără voia ei”, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citată de vremeanoua.ro

Citeşte şi O româncă de 40 de ani şi fiica ei, ÎMPUŞCATE de un bătrân de 70 de ani, în Madrid!

Ca în cazul violului de la Văleni, când şapte bărbaţi au batjocorit o elevă, părerile sătenilor despre cele întâmplate se împart în două. Unii susţin că violatorul e chiar un om bun şi că tânăra nu ar fi “cheie de biserică, ba chiar şi-a căutat-o”, în timp ce alţii condamnă fapta patronului de magazin.

Autorităţile locale au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fata a fost forţată să întreţină relaţii sexuale. Între timp, patronul violator a avut parte de clemenţă din partea judecătorilor bârlădeni şi se află sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Tânără de 18 ani, din Vaslui, BĂTUTĂ ŞI VIOLATĂ de patronul magazinului din sat, în contul datoriei "de la caiet"