Antena Meniu Search
x

Imagini de ULTIMĂ ORĂ surprinse în EXCLUSIVITATE la reşedinţa din Elveţia a Regelui Mihai! (GALERIE FOTO + VIDEO)

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a înrăutăţit. Majestatea Sa este foarte slăbit, iar rezistenţa sa în faţa bolii a scăzut considerabil. 

Starea de sănătate a Regelui Mihai nu este deloc bună. Majestatea Sa este foarte slăbit, iar rezistenţa sa în faţa bolii a scăzut considerabil. 

Au spus-o chiar membrii familiei regale, care, de câteva zile, se află la reşedinţa din Elveţia, pentru a fi alături de rege.

După ce, ieri, consilierul Majestăţii Sale, Michael Flaks, anunţa că sunt ultimele ore sau zile din viaţa Regelui, iată că astăzi, din Elveţia, de la reşedinţa regală, vin şi veşti mai bune.

Citeşte şi: Mărturie emoţionantă a fostului Principe Nicolae: "Era a șaptea oară când încercam să-mi văd bunicul. Am plâns foarte mult. Simt ca am pierdut ceva din sufletul meu"

Pe acelaşi subiect

Surse apropiate familiei spun că starea Regelui s-a stabilizat şi că, în această dimineaţă, Majestatea Sa chiar a putut mânca.

Astăzi reporterii Observator i-au surprins pe Alteţele Sale, Principesa Margareta şi Principele Radu în faţa reşedinţei din Aubonne. 

Mai multe imagini din Elveţia, dar şi detalii despre starea de sănătate a Regelui Mihai, diseară, la Observatorul orei 19:00!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Imagini de ULTIMĂ ORĂ surprinse în EXCLUSIVITATE la reşedinţa din Elveţia a Regelui Mihai! (GALERIE FOTO + VIDEO)