Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu Florin Salam după scandalul de la nunta din Milano: 'A fost o greşeală a unei persoane'

Primele imagini cu Florin Salam după scandalul de la nunta din Milano au fost publicate pe reţelele de socializare.

Primele imagini cu Florin Salam după scandalul de la nunta din Milano
Primele imagini cu Florin Salam după scandalul de la nunta din Milano - Facebook

Primele imagini cu Florin Salam după scandalul de la nunta din Milano au fost publicate pe reţelele de socializare.

În clipul video, Florin Salam le mulţumeşte prietenilor săi şi tuturor celor care şi-au făcut griji pentru el şi a anunţat că scandalul de la nunta din Milano s-a produs din cauza 'unei greşeli a unei persoane'.

"Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt bine. Dintr-o greşeală a cuiva, nu îi mai dăm numele să nu îi facem reclamă că oricum, chiar şi dacă îi facem noi reclamă, o facem degeaba, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dar sunt bine aşa că staţi liniştiţi", a declarat lăutarul după episodul violent de la Milano, atunci când a fost bătut de un interlop.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuşi, Florin Salam nu a vrut să precizeze mai multe lucruri despre bătaia de la nuntă.

"Ce am de spus voi spune cât de curând, dar nu acum că suntem la masă. Lumea mă roagă să spun eu ce şi cum s-a întâmplat. Dar staţi liniştiţi. Voi spune ce este de spus în curând, unde trebuie", a explicat manelistul.

Florin Salam, bătut de un interlop la o nuntă în Milano

Scandalul în care a fost implicat Florin Salam s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 04.00, într-un restaurant din Milano, acolo unde cânta la o nuntă.

La un moment dat, după multe ore de petrecere, Salam cânta înconjurat de mai mulţi bărbaţi, printre care şi Lower Stan, un interlop stabilit în Italia.

Aflat sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, aşa cum a precizat chiar agresorul, la un moment dat, bărbatul s-a supărat din cauza unei dedicaţii şi l-a lovit pe Florin Salam cu pumnul în faţă.

În acel moment, Florin Salam a fost scos din restaurant şi ţinut sechestrat, timp de 10 ore, într-o cameră de hotel.

De cealaltă parte, interlopul care l-a lovit a fost imobilizat de prietenii săi.

După câteva ore, timp în care a fost ameninţat de interlopii din România, agresorul a postat pe Facebook un video clip prin care îşi cerea scuze faţă de gestul său, motivând că în acel moment era beat şi drogat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu Florin Salam după scandalul de la nunta din Milano: 'A fost o greşeală a unei persoane'