Antena Meniu Search
x

Imagini teribile cu părinţii lui Răzvan Ciobanu, ajunşi marţi de dimineaţă la morga din Constanţa (video)

Imagini teribile cu părinţii lui Răzvan Ciobanu, ajunşi la morga din Constanţa, au fost surprinse marţi de dimineaţă. Creatorul de modă a murit luni, într-un teribil accident, la Săcele. 

de Redactia Observator

la 30.04.2019, 08:49

Imagini teribile cu părinţii lui Răzvan Ciobanu, ajunşi la morga din Constanţa, au fost surprinse marţi de dimineaţă. Creatorul de modă a murit luni, într-un teribil accident, la Săcele. 

Mama şi tatăl lui Răzvan au venit de la Vâlcea cu un microbuz şi au mers direct la morga din Constanţa. Nu au putut intra, pentru că au ajuns prea devreme, după cum a aflat corespondentul Observator la Malul Mării.

Medicii legişti nu ajunseseră la morgă la ora la care părinţii designerului au sosit. Mai întâi va fi efectuată necropsia, abia apoi părinţii îl vor putea lua acasă pe fiul lor.

Marţi, medicii legişti vor face necropsia, ca să afle cauza exactă a morţii. Se va stabili şi dacă designerul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Poliţiştii vor vorbi şi cu părinţii săi.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, expertiza tehnică a maşinii ar trebui să arate cum s-a întâmplat exact accidentul, pentru că tragedia a ridicat multe semne de întrebare.

Părinţii lui Răzvan Ciobanu îl aşteptau acasă, îi anunţase că vine

În seara de dinaintea accidentului, Răzvan Ciobanu îşi anunţase părinţii ca vine casă, la Vâlcea. E foarte probabil că înspre ei plecase, din Constanţa, duminică noaptea.

Răzvan Ciobanu se întorcea din Mamaia, de la o petrecere, când a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în mai mulţi copaci. Ar fi greşit intrarea spre autostradă şi a mers aproape un kilometru pe câmp, fără să frâneze.

Trupul fără viaţă al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit pe un câmp, la aproape un kilometru de şosea.

Designerul, în vârstă de 43 de ani, era la volanul unei maşini de teren extrem de puternice. Anchetatorii cred că mergea cu viteză când, la intrare în localitatea Săcele, a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori până să lovească mai mulţi copaci.

Creatorul de modă a fost proiectat, prin geamul din dreapta, în afara maşinii. Poliţiştii au găsit centura de siguranţă prinsă prin spatele scaunului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Imagini teribile cu părinţii lui Răzvan Ciobanu, ajunşi marţi de dimineaţă la morga din Constanţa (video)