Antena Meniu Search
x

Imagini cu românii scoşi pe tobogan din avion, pe pistă la Debrecen (video)

Au apărut primele imagini cu românii scoşi pe tobogan din avion, pe pistă la Debrecen. Un motor auxiliar ar fi luat foc în momentul în care aeronava rula pentru decolare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.01.2020, 00:05

Români evacuaţi
Imagini cu românii scoşi pe tobogan din avion, pe pistă la Debrecen. Un motor auxiliar a luat foc (video) - Captură video

Au apărut primele imagini cu românii scoşi pe tobogan din avion, pe pistă la Debrecen. Evacuarea a fost decisă după ce ar fi fost raportat un posibil incendiul în spatele aeronavei. În cele din urmă, s-a dovedit că nu a fost vorba despre un incendiu, a transmis compania proprietară a avionului.

(Actualizare ora 23:47): Compania aeriană care opera zborul spre Paris a anunţat că nu a fost vorba de niciun incendiu la bordul avionului şi a emis un comunicat oficial. Zborul a fost reprogramat pentru 5 ianuarie.

Pasagerii cursei Wizz-Air Debrecen – Paris au fost debarcați pe tobogane din avion după ce piloții au anulat decolarea.

Zeci de pasageri din Satu Mare și Maramureș erau în aeronavă. Din câte se pare, au fost semnalate probleme la coada avionului AIRBUS A320 la generatorul APU ( AUXILIAR POWER UNIT). Din acest motiv toți pasagerii au fost evacuați pe ușa din față a aeronavei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marea majoritate a pasagerilor sunt din România, scrie BaiaMare24.

Reacţia companiei Wizz Air

"Aeronava programată să efectueze zborul Wizz Air W6 7867 de la Debrecen la Paris Beauvais din 4 ianuarie 2020 a trebuit să fie evacuată în timpul operațiunii de degivrare obligatorie, anterioară zborului de pe aeroportul din Debrecen. Serviciul de handling de la sol și pompierii locali au raportat un posibil început de incendiu în spatele aeronavei. 

Echipajul a inițiat procedurile standard și a evacuat în siguranță aeronava prin intermediul toboganelor frontale. Toți pasagerii au părăsit aeronava în siguranță. Aeronava a fost inspectată de serviciul de pompieri al aeroportului și de echipele tehnice, care au confirmat că nu a existat un incendiu, dar luminile din partea din spate, din dreptul logoului, și vaporii lichidului de degivrare ar fi putut crea senzația de fum. 

Pasagerilor zborului li se asigură cazare și mese întrucât zborul respectiv și cel de întoarcere - Beauvais-Debrecen - vor fi reprogramate mâine dimineață (5 ianuarie)", a transmis compania aeriană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini cu românii scoşi pe tobogan din avion, pe pistă la Debrecen (video)