Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 14 ani dispărută, după ce a fugit din spital, în Bucureşti

O adolescentă de 14 ani, Armina, e dispărută, după ce a fugit din spital, în Bucureşti. "E în mare pericol!", e mesajul lansat de cei care o caută.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.01.2020, 22:45

O adolescentă de 14 ani, Armina, e dispărută, după ce a fugit din spital, în Bucureşti. "E în mare pericol!", a fost mesajul lansat de cei care au căutat-o. Din fericire, incidentul a avut un final fericit.

Actualizare, ora 22.40: Familia fetei a anunțat sâmbătă seară că ea s-a întors acasă. Adolescenta a fost la o prietenă, însă, pentru că nu a spus apropiaților, a provocat panică, iar rudele i-au anunțat dispariția.

"Daca o vede cineva, va rog sa ma contactati! A disparut si este in mare pericol! Disparuta,data in urmarire generala si in consemn la frontiera, poate fi in mare pericol! Va rog,daca o vedeti,sunati la 112. Nu este o gluma... Fata se numeste Armina si are 14 ani. Multumesc!", a fost mesajul transmis pe reţelele de socializare de o apropiată a adolescentei.

Cunoscuţi ai fetei susţin că Armina a fugit din spitalul unde era internată pe data de 3 ianuarie şi de atunci e de negăsit.

Din câte se pare, susţin surse, fata ar fi fost internată la Spitalul Obredja, având probleme cu drogurile. Nu ar fi prima oară când e spitalizată din acest motiv şi nici prima oară când fuge din spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Adolescentă de 14 ani dispărută, după ce a fugit din spital, în Bucureşti