Antena Meniu Search
x

Video Ina, o însoțitoare de zbor din Craiova, transformă obiectele banale în cadouri de poveste: "Mă inspiră oamenii foarte mult"

Una dintre cele mai grele provocări din această perioadă este alegerea cadoului potrivit pentru cei dragi. Obiectele personalizate ar putea fi o soluţie. Cele care poartă amintiri cu ele. Şi am găsit un astfel de atelier în Craiova, acolo unde o însoțitoare de bord ne arată ce minuni pot ieşi din mâini îndemânatice.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 07.12.2020, 17:11

Vezi și
  • Într-un atelier din craiova iau naștere ornamente și cadouri de poveste.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Ina: "Ne-am gândit să mergem foarte mult pe ideea aranjamentelor florale pentru masa de Crăciun, asta pentru că vom petrece mai mult timp acasă, împreună cu familia noastră".

Crenguțe de brad, câteva globuri, o floare naturală și un ornament specific Crăciunului - de atât avem nevoie pentru a face un cadou fascinant. Iar aranjamentul pentru masa de sărbători poate fi personalizat după placul fiecăruia. Nu îți trebuie buget mare, doar imaginație cât cuprinde și bucuria de a lucra ceva pentru oamenii dragi.

Ina: "Mă inspiră oamenii foarte mult și încerc tot timpul sa găsesc acel ceva care întotdeauna ii bucura pe oameni sau nu se așteaptă să… sa fie surprinși de acele lucruri practice."

Dacă o privești cu câtă îndemânare face aranjamentele, pictează sau dă culoare unei mansarde, cu greu ai crede că jobul ei este acela de însoțitor de zbor. De fapt, totul se îmbină perfect. De oriunde a mers, a căutat să aducă acasă tot ce a găsit mai frumos. Creează obiectele în atelierul cu aer parizian. Iar păpuşile le vinde la bordul aeronavelor companiei la care lucrează.

Detaliile fac diferenţa

Ina: "Momentele când sunt acasă și creez lucruri frumoase sunt momentele care îmi dau puterea sa zbor. Trebuie să-ți placă foarte mult ceea ce faci și cred ca asta este cel mai important. Dacă îți place, atunci, cu siguranță îți găsești echilibrul". 

Micile detalii fac diferența și ajută o afacere să supraviețuiască. Pe lângă comenzile online, sunt şi cele... faţă în faţă. În atelierul craiovean, cei care vin să caute inspirație sunt întâmpinați cu mici tratații.

Un ceai cu portocală și scorțișoară, turtă dulce și răvaș. Toate acestea întregesc atmosfera din micul atelierul de poveste. În tot acest timp, ni se pregătește cadoul personalizat.

Un cadou nu trebuie sa fie scump, dar trebuie să cuprindă... o bucăţică de suflet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ina, o însoțitoare de zbor din Craiova, transformă obiectele banale în cadouri de poveste: "Mă inspiră oamenii foarte mult"