Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin: Focul ar fi izbucnit din cauza unor lucrări de reabilitare

Panică, azi-noapte, la Spitalul de Urgenţă Drobeta Turnu Severin! Un incendiu a izbucnit între cele două clădiri ale unităţii medicale, după ce PFL-ul s-ar fi aprins din senin.

de Alin Ghiciulescu

la 13.12.2023, 09:38

Vezi și

Zeci de pacienţi, copii şi adulţi, s-au trezit cu saloanele pline de fum. Imediat, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de pompieri care au lucrat neîncetat la lichidarea incendiului.

Focul ar fi pornit din cauza unor lucrări de reabilitare. Incidentul s-a produs la doar o zi de la vizita ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila. 

Alin Ghiciulescu, reporter Observator: Singurii afectaţi sunt pacienţii de la UPU, pentru că acolo încă funcţionează urgenţa, ceilalţi pacienţi sunt mutaţi în clădirea de vizavi, în maternitatea spitalului pentru că se lucra la reabilitare şi la construirea corpului nou.

Ce spun pompierii 

Pe acelaşi subiect

Seara trecută, în jurul orei 22:20, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un corp aflat în reabilitare al Spitalului de Urgență din municipiul Drobeta Turnu Severin. 

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de muncă operativă. De asemenea, în teren s-au deplasat ofițerul care asigură continuitatea conducerii, șeful Inspecției de Prevenire și locțiitorul comandantului Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin. 

La sosirea pompierilor, s-a constatat că incendiul se manifesta la izolația conductelor sanitare dintre pereții de separare a două corpuri aflate în reabilitare. Până în acest moment, nu au fost necesare măsuri pentru evacuarea pacienților, nefiind afectate încăperile clădirilor. În aceste momente se acționează pentru localizare. Misiune în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Incendiu la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin: Focul ar fi izbucnit din cauza unor lucrări de reabilitare