Antena Meniu Search
x

Video Sala de plen a Senatului, evacuată după ce s-a umplut de fum: "Un mic incendiu care a fost stins"

Un incendiu a avut loc marţi, în sala de plen a Senatului, în timpul şedinţei în care se citeau declaraţiile politice. Preşedintele de şedinţă, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că incendiul a fost stins şi că totul este sub control, însă pompierii au solicitat decalarea începerii şedinţei de plen, cu jumătate de oră, pentru aerisirea sălii.

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 16:29

Vezi și

Preşedintele de şedinţă, senatorul PNL Sorin Cîmpeanu, a anunţat în timp ce de la tribună se citeau declaraţiile politice că a avut loc un mic incendiu în sala de plen.

"A fost un mic incendiu care a fost stins, este sub control, dar pompierii apelează la înţelegerea noastră pentru a decala ora de începere a şedinţei de plen, cu o jumătate de oră, pentru a avea timp să se aerisească, ca să nu avem acest disconfort generat de fum", a spus Cîmpeanu.

Senatorii au continuat să îşi citească declaraţiile politice, deşi în sală era fum. Şedinţa de plen era programată să înceapă la ora 16.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Sala de plen a Senatului, evacuată după ce s-a umplut de fum: "Un mic incendiu care a fost stins"