Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent în Capitală. Flăcările au distrus un fost restaurant din Sectorul 5 și amenințau clădirile din apropiere

Incendiu violent, azi-noapte, în sectorul 5 al Capitalei. Un restaurant dezafectat s-a făcut scrum, după ce a fost cuprins în întregime de flăcări violente. Focul s-a exins rapid şi la două anexe iar scânteile ameninţau să ajungă la mai multe  clădirile din apropiere.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 08:45

Vezi și

Alarma s-a dat puţin înainte de miezul nopţii. Vecinii au fost treziţi din somn de mirosul de fum. 

Martor: "Eu eram în casa si a venit un miros de fum şi am iesit. Am văzut-o în flăcări şi am sunat la 112."

Martor: "Stau aici în blocul ăsta și ne-a trezit din somn pur si simplu. Ne-am speriat atât de tare. Când am ieșit era deja foc, fum."

Cristian Petcu, ISU BIF: "Am fost alertați să intervenim pentru stingerea unui incendiu. Ne-am deplasat cu opt maşini de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare şi o ambulanţă."

Pe acelaşi subiect

Clădirea era un fost restaurant, însă în prezent era locuită de mai mulţi oameni ai străzii. 

Martor: "Eu eram înăuntru, mă jucam. Si de-odată am auzit niște oameni că a luat foc și am ieșit afară. De-odată, un foc mare. Era foarte mare focul, vă zic sincer, n-am mai văzut aşa în viaţa mea."

În momentul în care a izbucnit incendiul, în interior se afla doar un câine. Unul dintre bărbaţii care locuiau acolo a intrat prin flăcări pentru a-l salva. Flăcările s-au extins rapid şi la două anexe, iar suprafaţa totală afectată fiind de aproximativ 200 de metri pătraţi. Pompierii nu au reuşit să afle, deocamdată, de la ce a pornit incendiul, însă nu exclud varianta ca focul să fi fost pus intenţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Incendiu violent în Capitală. Flăcările au distrus un fost restaurant din Sectorul 5 și amenințau clădirile din apropiere