Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Individul care şi-a înjunghiat soţia la semnarea divorţului premeditase totul. Avea la el fotografii din timpul relaţiei

O femeie a fost la un pas de moarte după ce soţul ei a înjunghiat-o de mai multe ori în faţa primăriei, în ziua în care trebuiau să semneze divorţul. A fost salvată miraculos din mâinile agresorului şi trimisă cu elicopterul la Spitalul din Iaşi. Bărbatul nu e la prima grozăvie: pe fosta soţie ar fi legat-o de un calorifer, iar femeia a reuşit să scape de el doar după ce s-a mutat în Spania.  

de Clara Mihociu

la 04.12.2023 , 20:02

Cei doi soţi şi-au depus actele de divorţ în urmă cu o lună. Azi au mers la primăria din Belceşti pentru a semna. Individul a aşteptat-o pe femeie hol, iar, după ce a implorat-o să nu-l părăsească, a trecut la ameninţări.

Premeditase totul

Clara Mihociu, reporter Observator: Scandalul a continuat şi afară, în curtea primăriei. Bărbatul a scos aici cuţitul, iar când a văzut că este ameninţată, femeia a încercat să se adăpostească de furia acestuia şi să intre în primărie, doar că exact la uşa de intrare s-a împiedicat, iar bărbatul a profitat de starea ei de vulnerabilitate şi a înjunghiat-o în mod repetat.

Vezi și

Bărbatul ar fi avut planul pregătit. Avea la el fotografii din timpul relaţiei, dar şi un cuţit şi un spray lacrimogen pe care l-a folosit pentru a încerca să scape după atac.

Pe acelaşi subiect

Dumitru Tanasă, primar Belceşti: A strigat o persoană din faţă, veniţi că o omoară pe o persoană. Am venit repede, l-a imobilizat şeful de post, l-a pus jos, l-a încătuşat.

Angajaţii primăriei au reuşit să-i acorde femeii primul ajutor, iar un elicopter SMURD a transportat-o la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi unde a intrat direct în sala de operaţie.

Diana Cimpoeșu, Smurd Iași: Plăgi la nivelul braţului drept, la nivelul abdomenului şi toracelui. S-au solicitat echipele de gardă de la Chirurgie Vasculară şi Chirurgie Plastică.

Femeia ar fi avut o viaţă de coşmar alături de agresor în timpul relaţiei de şase ani.

Mariana Calfa, mama victimei: S-au despărţit că nu mai putea să suporte ce făcea cu dânsa.

Bărbatul a mai fost căsătorit. Prima soţie ar fi fost chinuită şi legată de un calorifer. Ca să scape de el, femeia s-a mutat în Spania.

Fosta soacră: A fost sechestrată, era pusă la curent. Nu puteam să merg să-i duc de mâncare. O bătea. Am luat-o acasă şi a venit de mi-a dat foc la casă.

Individul este reţinut şi se află la audieri. Riscă 20 de ani după gratii.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Individul care şi-a înjunghiat soţia la semnarea divorţului premeditase totul. Avea la el fotografii din timpul relaţiei