Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără a fost înjunghiată de soț într-o primărie din Iași, unde veniseră să divorțeze. Bărbatul a fugărit-o, apoi a atacat-o pe holurile instituției

Imagini se groază, în această dimineață, în sediul primăriei din Belcești, județul Iași, acolo unde o femeie de 30 de ani a fost înjunghiată de soțul ei chiar pe holurile instituției. Cei doi veniseră acolo să divorțeze, însă el s-ar fi răzgândit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.12.2023, 11:39

Scandalul între cei doi soți a început în curtea primăriei Belcești, unde veniseră să semneze actele pentru divorț. Bărbatul de 40 de ani a vrut să o lovească pe femeie, ar fi scos cuțitul, moment în care ea a fugit în instituție.

Și-a înjunghiat soția înainte să semneze actele de divorț

Individul a prins-o din urmă și a înjunghit-o de mai multe ori, în spate și în mână, chiar pe holurile primăriei. Angajații care se aflau în instituție au sărit în ajutorul tinerei, care, ulterior, a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Agresorul a fost reținut de poliție.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O tânără a fost înjunghiată de soț într-o primărie din Iași, unde veniseră să divorțeze. Bărbatul a fugărit-o, apoi a atacat-o pe holurile instituției