Antena Meniu Search
x

Video Individul care şi-a înjunghiat soţia la semnarea divorţului premeditase totul. Avea la el fotografii din timpul relaţiei

O femeie a fost la un pas de moarte după ce soţul ei a înjunghiat-o de mai multe ori în faţa primăriei, în ziua în care trebuiau să semneze divorţul. A fost salvată miraculos din mâinile agresorului şi trimisă cu elicopterul la Spitalul din Iaşi. Bărbatul nu e la prima grozăvie: pe fosta soţie ar fi legat-o de un calorifer, iar femeia a reuşit să scape de el doar după ce s-a mutat în Spania.  

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 04.12.2023, 20:02

Vezi și

Cei doi soţi şi-au depus actele de divorţ în urmă cu o lună. Azi au mers la primăria din Belceşti pentru a semna. Individul a aşteptat-o pe femeie hol, iar, după ce a implorat-o să nu-l părăsească, a trecut la ameninţări.

Premeditase totul

Clara Mihociu, reporter Observator: Scandalul a continuat şi afară, în curtea primăriei. Bărbatul a scos aici cuţitul, iar când a văzut că este ameninţată, femeia a încercat să se adăpostească de furia acestuia şi să intre în primărie, doar că exact la uşa de intrare s-a împiedicat, iar bărbatul a profitat de starea ei de vulnerabilitate şi a înjunghiat-o în mod repetat.

Bărbatul ar fi avut planul pregătit. Avea la el fotografii din timpul relaţiei, dar şi un cuţit şi un spray lacrimogen pe care l-a folosit pentru a încerca să scape după atac.

Pe acelaşi subiect

Dumitru Tanasă, primar Belceşti: A strigat o persoană din faţă, veniţi că o omoară pe o persoană. Am venit repede, l-a imobilizat şeful de post, l-a pus jos, l-a încătuşat.

Angajaţii primăriei au reuşit să-i acorde femeii primul ajutor, iar un elicopter SMURD a transportat-o la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi unde a intrat direct în sala de operaţie.

Diana Cimpoeșu, Smurd Iași: Plăgi la nivelul braţului drept, la nivelul abdomenului şi toracelui. S-au solicitat echipele de gardă de la Chirurgie Vasculară şi Chirurgie Plastică.

Femeia ar fi avut o viaţă de coşmar alături de agresor în timpul relaţiei de şase ani.

Mariana Calfa, mama victimei: S-au despărţit că nu mai putea să suporte ce făcea cu dânsa.

Bărbatul a mai fost căsătorit. Prima soţie ar fi fost chinuită şi legată de un calorifer. Ca să scape de el, femeia s-a mutat în Spania.

Fosta soacră: A fost sechestrată, era pusă la curent. Nu puteam să merg să-i duc de mâncare. O bătea. Am luat-o acasă şi a venit de mi-a dat foc la casă.

Individul este reţinut şi se află la audieri. Riscă 20 de ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Individul care şi-a înjunghiat soţia la semnarea divorţului premeditase totul. Avea la el fotografii din timpul relaţiei