Antena Meniu Search
x

Video Înjurături, tupeu și nepăsare după o razie în trafic. Dezastru pe șosele: mii de șoferi băuți și drogați la volan

Au dat noroc toată noaptea, de sărbătoarea celor 40 de pahare, apoi s-au urcat la volan şi norocul li s-a terminat. O razie de amploare a Poliţiei Rutiere la nivel naţional a scos la iveală dezastrul din trafic: peste trei mii de şoferi au fost sancţionaţi, mulţi dintre ei pentru că au urcat la volan băuţi sau drogaţi. Mai exact, o dată la patru secunde, un conducător auto a fost prins încălcând legea.

Sonia Simionov
de Sonia Simionov

la 10.03.2024, 20:03

Vezi și

După ziua celor 40 de pahare, unii şoferi au uitat că nu trebuie să urce la volan. Pe unii i-au lăsat nervi când au fost prinşi de poliţişti. 

  • - Du-te ****!  
  • - Nu mai vorbiţi urât că vă încătuşez! 
  • - Nu v-a fost frică să nu loviţi pe cineva? Că o să moară cineva din cauza dumneavoastră? 
  • - Mi-a fost frică că o lovesc pe ****. 
  • Sonia Simionov, reporter Observator: Sunt doar o parte dintre șoferii opriți aseară de polițiștii din întreaga țară. Peste trei mii de sancțiuni, în patru ore, au dat agenții rutieri. Asta înseamnă că, din patru în patru secunde, un șofer a fost amendat în România. Au fost constate 84 de infracțiuni, 59 pentru alcool și 34 pentru consum de droguri. În total, aproape 12.500 de șoferi au fost testați cu aparatele drugtest sau alcooltest.

Diana Șoșoacă, amendată pentru viteză excesivă

Unii au căutat scuze, alţii au vrut să păcălească alcooltestul. Raziile au continuat şi azi. În Buftea, senatoarea Diana Şoşoacă a fost prinsă în timp ce gonea cu 110 kilometri pe oră, pe un tronson cu limită de 40 de kilometri pe oră. 

Senatoarea a fost amendată cu 1.485 de lei şi are permisul suspendat pentru 3 luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Înjurături, tupeu și nepăsare după o razie în trafic. Dezastru pe șosele: mii de șoferi băuți și drogați la volan