Antena Meniu Search
x

Video "Într-o singură noapte, a distrus totul". Un fost deţinut a băgat spaima în localnicii unei comune gălăţene. Aştepta lăsarea întunericului şi declanşa teroarea

Un bărbat a băgat frica în localnicii unei comune gălăţene. Individul, un fost deţinut, a incendiat într-o singură noapte patru case, iar în decursul a câteva luni a spart alte 12 locuinţe. Deşi oamenii au făcut nenumărate plângeri, poliţiştii nu reuşeau să îl prindă pe făptaş. În plus, după ce l-au denunţat, victimele primeau adesea ameninţări cu moartea. După luni de teroare, bărbatul a fost reţinut în urmă cu două nopţi.

de Adrian Obreja

la 20.03.2024, 08:55

Vezi și

Aurora Durbaca, proprietar casa incendiată: Într-o singură noapte, poate în câteva ore, a distrus totul. Trebuie să o luăm de la zero. 

Luni la rând, teroarea a domnit în comuna Ghidigeni, din judeţul Galaţi. Localnicii nu mai puteau închide un ochi de teama că ar putea muri arşi de vii în proprile case. Într-o singură noapte, patru locuinţe au fost incendiate. Responsabil pentru tot acest coşmar... un vecin recidivist. 

Aurora Durbaca, proprietar casa incendiată: A venit din puşcărie de un an şi ceva, doi..cred. A mai făcut 7-8 ani tot de furturi. Ne-a ameninţat că ne dă foc la casă, că ne sparge casa.

Bătrân: De când a venit individul ăsta din puşcărie numai teroare face, cu toţi vecinii, cu tot satul.

Pe acelaşi subiect

Jafurile au fost suprinse şi de o cameră de supraveghere

Iar de la ameninţări, a trecut la fapte. Individul avea o strategie simplă. Aştepta lăsarea întunericului, intra în case, fura tot ce apuca, incendia şi se făcea nevăzut. 

Daniela Drăguţ, proprietar casa incendiată: Uitaţi ce s-a întâmplat! Cu intenţia să-mi de-a foc la casă, să mă omoare. El a spus lucrul ăsta. 

Jafurile au fost suprinse şi de o cameră de supraveghere.

Aurora Durbaca, proprietar casa incendiată: Îmbrăcăminte, plasmă, masa, scaune, ce a putut să care a luat tot. 

Reţinut după luni de teroare

Deşi a incediat mai multe locuinţe şi a spart alte 12, individul părea să fie mereu cu un pas înaintea agenţilor. 

Daniela Drăguţ, proprietar casa incendiată: Şi am fost la poliţie, şi am anunţat şi ca drept dovadă dumnealor nu au făcut nimic. 

Aurora Durbaca, proprietar casa incendiată: A fugit poliţia după el, nu a putut să-l prindă. 

Însă, în urmă cu două nopţi făptaşul nu a mai avut noroc. A fost prins în timp ce încerca să comită o nouă infracţine. Autorul incendiilor a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Într-o singură noapte, a distrus totul". Un fost deţinut a băgat spaima în localnicii unei comune gălăţene. Aştepta lăsarea întunericului şi declanşa teroarea