Antena Meniu Search
x

Învăţătorul din Botoşani care a strâns de gât un copil până a făcut pe el şi-a dat demisia

Învăţătorul de la şcoala din Viişoara, judeţul Botoşani, acuzat că a strâns de gât un elev până acest a făcut pe el, de frică, şi-a dat demisia din învăţământ.

Învăţătorul din Botoşani, care a strâns de gât un copil până a făcut pe el, şi-a dat demisia
Învăţătorul din Botoşani, care a strâns de gât un copil până a făcut pe el, şi-a dat demisia - Observator

Învăţătorul de la şcoala din Viişoara, judeţul Botoşani, acuzat că a strâns de gât un elev până acest a făcut pe el, de frică, şi-a dat demisia din învăţământ.

Potrivit inspectorului general al ISJ Botoşani, Gabriel Hîrtie, învăţătorul în vârstă de 63 de ani a înaintat conducerii şcolii o cerere de încetare a contractului individual de muncă.

'Şcoala ne-a informat că domnul învăţător şi-a înaintat demisia. Consiliul de Administraţie al şcolii se va întruni şi va lua act de demisia domului învăţător. Mai avea doi ani şi ieşea la pensie. Păcat pentru o carieră la catedră să se încheie astfel activitatea, dar este doar din vina dumnealui', a declarat şeful ISJ Botoşani.

Pe acelaşi subiect

Conducerea inspectoratului a declanşat, la sfârşitul săptămânii trecute, o anchetă după ce părinţii unui elev din clasa I au reclamat faptul că fiul lor a fost agresat de învăţător.

Părinţii copilului spun că, din motive necunoscute, cadrul didactic l-ar fi strâns pe băieţelul de şapte ani de gât şi ar fi lăsat urme pe corpul acestuia.

Învăţătorul vizat de anchetă nu este la prima abatere de acest tip, el fiind sancţionat şi în anul şcolar precedent pentru fapte similare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Învăţătorul din Botoşani care a strâns de gât un copil până a făcut pe el şi-a dat demisia