Antena Meniu Search
x

Video Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, chemată să dea explicații la DNA. Ce anchetează procurorii anticorupție

Dimineaţa a început pentru fosta iubită a lui Liviu Dragnea la DNA. Irina Tănase a fost chemată de procurori să dea explicaţii într-un dosar de corupţie, altul decât Teldrum, potrivit unor surse judiciare.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 21.01.2022, 21:39

Vezi și

Irina Tănase ar avea calitate de martor în acest dosar, potrivit unor surse judiciare, și ar fi fost citată telefonic de către procurori. A ajuns însoțită la Direcția Națională Anticorupție de avocatul ei și nu a stat mai mult de 30 de minute, fără să facă însă declarații. Potrivit acelorași surse judiciare, ar fi un dosar in rem deschis deschis în 2020 privind achiziția unor imobile făcută de către Irina Tănase, în perioada în care a avut o relația cu Liviu Dragnea, inclusiv când acesta era în penitenciar.

Mai exact, ar fi investit în 2019 peste 350.000 de euro în proprietăți imobiliare în București și în împrejurimi. Deocamdată nu a făcut declarații pe acest subiect, rămâne de văzut cât de repede va ajunge din nou în fața procurorilor și dacă va da declarații. A mai fost la DNA Irina Tănase, în 2020, atunci dând declarații în dosarul Teldrum, a transmis reporterul Observator Bianca Iacob.

Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a sfârșit

"Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii", a transmis Liviu Dragnea pe Facebook, după ce s-a scris că povestea de dragoste cu Irina Tănase s-a sfârșit.

Liviu Dragnea s-ar fi despărţit de logodnica lui din cauza geloziei. Irina ar fi ţinut legătura cu fostul iubit, aşa că politicianul ar fi plecat de acasă. În octombrie 2020, când fostul lider PSD a împlinit în închisoare vârsta de 58 de ani, Irina a postat un mesaj intim la miez de noapte. "În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!", scria Irina Tănase pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, chemată să dea explicații la DNA. Ce anchetează procurorii anticorupție