Antena Meniu Search
x

Foto Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase: "Eu îmi asum întotdeauna deciziile luate"

"Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii", a transmis Liviu Dragnea pe Facebook, după ce s-a scris că povestea de dragoste cu Irina Tănase s-a sfârșit.

de Redactia Observator

la 07.12.2021, 20:12

Liviu Dragnea și Irina Tănase
Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după despărțirea de Irina: "Eu îmi asum întotdeauna deciziile luate" - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta (arhivă)

"Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au problese în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi me serioacomentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase pare că s-a sfârșit

Pe acelaşi subiect

O poveste de iubire care a ţinut multe zile prima pagină a ziarelor pare că s-a sfârşit. Liviu Dragnea s-ar fi despărţit de logodnica lui din cauza geloziei. Irina ar fi ţinut legătura cu fostul iubit, aşa că politicianul ar fi plecat de acasă. Doar că nici bine nu şi-ar fi făcut bagajele, că fostul lider al social democraţilor s-a razgandit. Și i-a trimis flori, Irinei, în semn de împăcare.

Anul trecut, în octombrie, când fostul lider PSD a împlinit în închisoare vârsta de 58 de ani, Irina a postat un mesaj intim la miez de noapte. "În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!", a scris pe Instagram.

Liviu Dragnea a plecat din casa în care locuiește împreună cu Irina

Numai că, lucrurile s-ar fi schimbat între timp. La 4 luni de la eliberare, lanţul de iubire dintre cei doi s-ar fi rupt. Irina Tănase ar fi ţinut legătura cu fostul iubit, potrivit jurnaliştilor de la Cancan. Asta deşi Liviu Dragnea declara că iubita lui a fost asaltată de fani cât a fost închis, dar a rezistat cu stoicism.

Politicianul care nu de mult vorbea de căsătorie şi copii ar fi aflat recent de legătura ei cu fostul iubit. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care şi-ar fi luat bagajele şi ar fi plecat din apartamentul în care locuia cu Irina, scrie presa mondenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase: "Eu îmi asum întotdeauna deciziile luate"