Antena Meniu Search
x

Video Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase pare că s-a sfârșit. Motivul pentru care fostul politician ar fi plecat de acasă

O poveste de iubire care a ţinut multe zile prima pagină a ziarelor pare că s-a sfârşit. Liviu Dragnea s-ar fi despărţit de logodnica lui din cauza geloziei. Irina ar fi ţinut legătura cu fostul iubit, aşa că politicianul ar fi plecat de acasă. Doar că nici bine nu şi-ar fi făcut bagajele, că fostul lider al social democraţilor s-a razgandit. Și i-a trimis flori, Irinei, în semn de împăcare

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 19:25

Vezi și

Sunt imaginile celebre din această vară, când, la poarta penitenciarului, Irina a venit să îl întâmpine. Până la fericitul moment, au fost clipe lungi de singurătate şi dor.

Irina Tănase:A fost greu pentru că eu am stat 2 ani singură acasă fără să ştiu dacă el o să mai iasă în viaţă de acolo”.

Anul trecut în octombrie, când fostul lider PSD a împlinit în închisoare vârsta de 58 de ani, Irina a postat un mesaj intim la miez de noapte. "În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!", a scris pe Instagram. 

Liviu Dragnea a plecat din casa în care locuiește împreună cu Irina

Pe acelaşi subiect

Numai că, lucrurile s-ar fi schimbat între timp. La 4 luni de la eliberare, lanţul de iubire dintre cei doi s-ar fi rupt. Irina Tănase ar fi ţinut legătura cu fostul iubit, potrivit jurnaliştilor de la Cancan. Asta deşi Liviu Dragnea declara că iubita lui a fost asaltată de fani cât a fost închis, dar a rezistat cu stoicism. 

Politicianul care nu de mult vorbea de căsătorie şi copii ar fi aflat recent de legătura ei cu fostul iubit. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care şi-ar fi luat bagajele şi ar fi plecat din apartamentul în care locuia cu Irina, scrie presa mondenă.

Ioana Mandache, jurnalist monden: ”Nu cred în această separare, el o iubește foarte mult, am înțeles că își doresc copii împreună. Probabil că a plecat de acasă ca orice bărbat care s-a simțit neîndreptățit sau din gelozie, dar se va întoarce”.

Liviu Dragnea a apărut în public cu Irina în 2013

Irina Tănase a apărut în viaţa fostului politician în 2013 când s-a angajat ca asistentă a lui la MInisterul Dezvoltării. Ziarele de cancan ale vremii scriau că doar la câteva luni după angajare, îşi petrecea vacanţele în Brazilia cu şeful ei.

Oficial, Irina a avut prima apariţie publică în 2018, lângă Dragnea, la congresul PSD.

Gabriela Firea: ”Se iubesc și am înțeles ca Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea”

Viorica Dăncilă: ”Irina e un om deosebit, o fată inteligentă, cu bun simţ, modestă”.

Cu timpul, relaţia celor doi a avansat. El i-a oferit un inel de logodnă, ea i-a dedicat poezii de dragoste. Acum, Irina şi-a inchis conturile de socializare, iar Liviu Dragnea ar fi de negăsit.

Surse apropiate cuplului Liviu - Irina speră la o împăcare

 Totuşi, surse din anturajul celor doi vorbesc deja despre o împăcare şi chiar că cei doi ar urma să petreacă sărbătorile de iarnă la munte.

Liviu Dragnea: ”Iubesc o fată care e blondă. Frumoasă, deşteaptă şi devreme acasă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase pare că s-a sfârșit. Motivul pentru care fostul politician ar fi plecat de acasă