Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dispariția misterioasă a unei tinere, după o petrecere în parc cu prietenii, ține Germania cu sufletul la gură. Anchetatorii presupun că a fost ucisă

Un caz misterios ține Germania cu sufletul la gură de câteva săptămâni, după ce o tânără de 22 de ani, Milina, a dispărut fără urmă după o petrecere cu câțiva prieteni, într-un parc din Potsdam. Familia nu mai are nicio veste de la ea de mai bine de o lună, iar procurorii cred ca fata a fost ucisă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.11.2021, 18:12

Păr lung, închis la culoare, cu buze pline și machiată intens. Așa arată Milina pe rețelele de socializare. De mai bine de o lună, însă, fata este de negăsit. 

În noaptea de 25 septembrie, tânăra de 22 de ani a dispărut în parcul Nuthepark din Luckenwalde, landul Brandenburg, unde se întâlnise cu mai mulți prieteni.

Acum, după căutări intense ale poliției și voluntarilor, anchetatorii presupun ce e mai rău, iar zilele trecute procurorul din Potsdam a inițiat o investigație sub suspiciunea infracțiunii de omor.

"Nu avem nicio dovadă că Milina a părăsit Nuthepark pe jos, cu taxiul sau cu transportul public", a declarat Hanna Urban, procuror, într-un interviu exclusiv pentru Bild

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetatorii nu exclus ca tânăra să se fi urcat într-un autoturism privat, poate chiar al criminalului, comentează jurnaliștii germani.

Ultima imagine cu Milina, pe o bancă, în parc

Frică și speranță. Sunt cele două cuvinte care caracterizează stările prin care trec membrii familiei Milinei. Se gândesc la ce este mai rău, dar au totuși speranța că tânăra se va întoarce, într-un final, acasă.

O fotografie care o arată pe Milina așezată pe o bancă din parc este ultimul semn de viață al tinerei

BILD

Jurnaliștii Bild i-au cunoscut pe tinerii care au văzut-o ultimii pe Milina în viață. Unul dintre ei este fostul ei iubit. Cei doi s-au despărțit, dar au rămas buni prieteni, spune el. În noaptea cu pricina, susțin bărbații, Milina și-a luat rămas bun și a plecat singură acasă, la ora 1 dimineața.

Apartamentul ei este la doar vreo doi kilometri de parc - dar nu a ajuns niciodată acolo. A doua zi, Milina nu s-a prezentat la serviciu, ceea ce nu se întâmpla în mod normal. 

O prietenă a povestit despre ultimul ei contact cu Milina, în care a relatat despre întâlnirea din parc: "S-a întâlnit cu trei prieteni și a băut cu ei. Ultima dată mi-a trimis un videoclip la 12.11: Cei trei băieți dansau, iar ea stătea pe bancă". Apoi, continuă prietena, Milina a vrut să plece acasă: "Unul dintre cei cu care era a vrut să o conducă, dar ea a refuzat pentru că era beat".

Tânăra crede că prietena ei a fost răpită...

Tatăl Milinei speră să își revadă fiica:  "Cred că vine acasă. Aștept... ea are nevoie de noi"

De-a lungul celor aproape șase săptămâni, Milina a fost căutată peste tot. Zona a fost periată de zeci de polițiști, fiind folosiți inlcusiv câini de urmă, dar și scafandri. A fost în zadar. 

Profimedia

Faptul că procurorii au anunțat acum că Milina nu a ieşit din parc înseamnă clar că a avut loc o crimă, spune Christian Matzdorf, profesor de criminologie.

Tatăl Milinei, însă, nu vrea să renunțe la speranța de a-și revedea fiica: "Cred că vine acasă. Aștept... ea are nevoie de noi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Dispariția misterioasă a unei tinere, după o petrecere în parc cu prietenii, ține Germania cu sufletul la gură. Anchetatorii presupun că a fost ucisă