Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video La doar 19 ani, un tânăr a bifat toate infracţiunile într-o noapte: A furat o maşină, a urcat la volan băut, drogat şi fără permis şi a făcut accident

Un tânăr de 19 ani a bifat cam toate infracţiunile pe care le poate face un şofer. Individul, după ce s-a urcat la volan băut, drogat şi fără permis de conducere, a făcut şi un accident în localitatea Buftea, din judeţul Ilfov. 

de Eduard Marin

la 01.09.2024 , 08:24

Şi de parcă nu era suficient, maşina pe care o conducea era furată de la cumnatul lui. Cursa nebună s-a încheiat în gardul unei case. Testat de agenţi, tânărul avea o alcoolemie de 0,61 la mie şi a ieşit pozitiv la canabis. 

A bifat toate infracţiunile

Şi nu a fost singurul inconştient din trafic. Poliţiştii ilfoveni au dat nu mai puţin de 86 de amenzi noaptea trecută şi au deschis mai multe dosare penale.

Vezi și

"Doi conducatori auto au fost opriti in trafic iar in urma testarii cu aparatul alcooltest au reieisit valorile de 1.27 si 0.97 mg/l alcool pur in aerul expirat. În ambele cazuri, au fost deschise dosare de urmărire penală", a declarat Anne Ciolca, IPJ Ilfov.

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » La doar 19 ani, un tânăr a bifat toate infracţiunile într-o noapte: A furat o maşină, a urcat la volan băut, drogat şi fără permis şi a făcut accident