Antena Meniu Search
x

LACRIMI şi DURERE pentru Maya, fetiţa de trei ani moartă într-un accident din Italia! Familia are nevoie de bani pentru a-i aduce trupul acasă!

Maya, fetiţa de trei ani care şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident produs în Italia, nu a fost încă adusă acasă în România pentru a fi înmormântată.

Maya, fetiţa de trei ani care şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident produs în Italia, nu a fost încă adusă acasă în România pentru a fi înmormântată.

Apropiaţi ai familiei au precizat că părinţii şi rudele fetiţei au iniţiat o campanie de colectare de fonduri pentru a face rost de suma necesară repatrierii micuţei.

Maya şi-a pierdut viaţa pe 1 octombrie într-un groaznic accident rutier produs pe autostrada A21 Brescia - Piacenza, în zona Ponzano di Leno.

Pe acelaşi subiect

Maşina în care se afla micuţa Maya şi părinţii săi a ieşit de pe autostradă şi s-a izbit violent de un TIR care staţiona într-o zonă de serviciu.

Mama ei a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Civil din Brescia în stare gravă, în timp ce tatăl a suferit răni mai uşoare.

Familia de români era rezidentă la Imperia, în regiunea Liguria, Italia şi se întorceau dintr-o vacanţă pe care o petrecuseră în România.

Bunica micuței Maya, Maria Brandiburu, are două conturi, în euro și în lei, deschise pentru cei care vor să ajute familia greu încercată:

  • RO93RNCB0573043925240003 -cont in Euro
  • RO23RNCB0573043925240002 –cont în lei pe numele Brandiburu Maria. Cod SWIFT: RNCBROBU Cod BIC: RNCB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » LACRIMI şi DURERE pentru Maya, fetiţa de trei ani moartă într-un accident din Italia! Familia are nevoie de bani pentru a-i aduce trupul acasă!