Antena Meniu Search
x

Tragedie românească în Italia: un tânăr român care urma să fie tată a doua oară a fost ucis de un TIR, pe banda de urgență a unei autostrăzi

Un tragic incident îndoliază o familie de români din Italia. Un tânăr de 35 de ani a fost spulberat de un TIR, chiar pe banda de urgență a unei autostrăzi.

Un tragic incident îndoliază o familie de români din Italia. Un tânăr de 35 de ani a fost spulberat de un TIR, chiar pe banda de urgență a unei autostrăzi.

Teribilul accident s-a produs noaptea, în apropierea localității Codogno, din nordul Italiei. Marian Florin Pașcu, care era șofer de camion, a oprit mașina din cauza unei defecțiuni și a sunat la o firmă de depanări.

Românul a coborât din camion pe banda de refugiu și aștepta mașina de intervenții, care urma să-l scoată din impas. Un alt TIR însă s-a apropiat amenințător și l-a lovit în plin pe tânărul de 35 de ani.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului violent, românul a fost aruncat câțiva metri peste parapetul de pe marginea drumului, spune presa italiană. Medicii italieni s-au zbătut zeci de minute ca să-l salveze, dar tânărul a murit în brațele lor.

TIR-ul în schimb s-a izbit și de mașina victimei. Șoferul care a provocat accidentul, un marocan, a declarat poliției că pur și simplu nu l-a văzut pe român. El e acum cercetat de polițiști.

Pentru prietenii lui Marian Pașcu, moartea lui e un șoc. Tânărul era tatăl unei fetițe de doi ani, iar soția sa e însărcinată. Familia era stabilită de mai mulți ani în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Tragedie românească în Italia: un tânăr român care urma să fie tată a doua oară a fost ucis de un TIR, pe banda de urgență a unei autostrăzi