Antena Meniu Search
x

Video "L-au tăiat când stătea porcul liniștit și se uita la serialul lui favorit". O familie de români a tranșat porcul în sufragerie, printre canapele și fotolii

Când vine vorba de Crăciun, românii știu cât de important este să aibă pe masă produse din carne de porc. Așa că în această perioadă, animalele sunt sacrificate în număr mare. Iar locul unde are loc parcă nici nu mai contează.

de Redactia Observator

la 18.12.2023, 16:29

Vezi și

Dacă într-un parc din Constanţa, mai mulţi indivizi au tăiat porcul între blocuri, alții au decis să îl tranșeze chiar în sufragerie, pe parchet, printre canapele și fotolii, uitându-se și la filmul sau serialul preferat.

Tranșat în sufragerie

Un clip cu mai mulți oameni care tranșau porcul de Crăciun la ei în casă a devenit viral pe internet. Aproape trei milioane de români s-au uitat cum slănina era dată jos de pe animal. Și cum e și firesc și tipic românesc, în timp ce unii munceau, alții stăteau și priveau comozi de pe canapea cu un pahar de țuică în mână.

Evident nu au lipsit și comentariile. „L-au taiat cind statea porcul linistit si se uita la serialul lui favorit!” „Nu credeam că o să văd așa ceva, dar uite că se poate să văd, au inițiativă oamenii, era păcat să le înghețe mâinile afară si asistă și toată familia la căldurică”, „Asta înseamnă că în casa s-a produs o crima dacă animalul făcea parte din familie având în vedere ca au copilărit împreună. Sa sune cineva la politie”, „Pai oamenii stau la caldura, nu ca toti fraierii la frig”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » "L-au tăiat când stătea porcul liniștit și se uita la serialul lui favorit". O familie de români a tranșat porcul în sufragerie, printre canapele și fotolii