Antena Meniu Search
x
LIVE

Liderul sindical din STB: "E posibilă o grevă şi la metrou şi ar fi foarte bine". Reacţia imediată a Metrorex

Metrorex respinge ideea unei mișcări de protest a angajaților, luni, într-un comunicat, informează Mediafax.

De Redactia Observator la 23.01.2022, 12:25
Liderul sindical din STB: "E posibilă o grevă şi la metrou şi ar fi foarte bine". Reacţia imediată a Metrorex
- Shutterstock

„Ca urmare a informațiilor apărute în presă conform cărora există suspiciunea ca circulația la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficului existent”, a anunțat societatea.

În media au apărut informații privind o posibilă mișcare de protest, luni, la Metrorex, caare să susțină greva angajaților STB. Directorul STB Adrian Criț a declarat duminică că liderul sindicatului reprezentativ din STB, Vasile Petrariu, este și președintele federației sindcale din care face parte sindicatul STB și cel de la Metrorex, făcând legătura cu un posibil protest care ar urma să aibă loc luni la metrou. „Dânsul a spus că mâine angajații Metrorex se vor coaliza cu angajații STB. Doresc să anunț instuțiile publice să intervină, pentru că acest lucru nu mai poate continua”, a spus Adrian Criț, directorul STB la Digi24.

Într-o declarație făcută duminică liderul sindical Vasile Petrariu a admis posibilitatea unei greve la metrou. „Nu am această informație, dar este posibil, pentru că există acest spirit de solidaritate și cred că ar fi foarte bine dacă s-ar întâmpla acest lucru”, a declarat liderul sindical.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Liderul sindical din STB: "E posibilă o grevă şi la metrou şi ar fi foarte bine". Reacţia imediată a Metrorex