Antena Meniu Search
x

Lovitură pentru şoferii din România! Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă cu noi reguli. Nu veți mai putea circula fără acest document

O ordonanţă de urgenţă aflată pe ordinea de zi, de vineri, a Executivului, prevede noi reguli pentru şoferii din România.

O ordonanţă de urgenţă aflată pe ordinea de zi, de vineri, a Executivului, prevede noi reguli pentru şoferii din România.

Astfel, potrivit noului act normativ, conducătorii auto nu vor mai avea dreptul de a circula dacă nu înregistrează contractul de vânzare-cumpărare al maşinii în Registrul naţional de evidenţă a permiselor de conducere şi a vehiculelor înmatriculate.

Pentru asta, şoferii au la dispoziție 90 de zile, potrivit bugetul.ro. Aceeaşi sancţiune se aplică şi în cazul în care autoturismele care nu corespund tehnic.

Pe acelaşi subiect

“Este interzisă circulaţia pe drumurile publice a vehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic, a celor neasigurate obligatoriu de răspundere civilă auto pentru pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie, a celor pentru care a intervenit suspendarea înmatriculării, precum şi a vehiculelor înregistrate al căror termen de valabilitate a inspecţiei tehnice periodice a expiratori este anulată. 

Constatarea deficienţelor vehiculelor se face de către poliţia rutieră, iar verificarea stării tehnice a vehiculelor aflate în trafic pe drumurile publice se face de către poliţia rutieră, împreună cu instituţiile abilitate de lege”, se precizează în proiectul de act normativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
itp
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Lovitură pentru şoferii din România! Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă cu noi reguli. Nu veți mai putea circula fără acest document