Antena Meniu Search
x

Scene şocante în centrul Iaşului! Doi câini boxeri atacă o fată de 22 ani, muşcă un tânăr în zona inghinală, iar pe tatăl lui îl apucă de mâini (Video)

Scene de groază în centrul Iaşului. Doi câini boxeri au sărit gardul unei curţi şi au atacat trei persoane: o fată de 22 ani, un tânăr şi tatăl acestuia.

Scene de groază în centrul Iaşului. Doi câini boxeri au sărit gardul unei curţi şi au atacat trei persoane: o fată de 22 de ani, un bărbat de 47 şi tatăl acestuia, în vârstă de 60 de ani.

Prima care a ajuns în colţii animalelor a fost tânăra de 22 de ani.

În ajutorul ei au sărit un tânăr şi tatăl acestuia. Primul a fost muşcat de organele genitale, iar tatăl acestuia, de mână. 

Pe acelaşi subiect

Incidentul a avut loc în zona Splai Bahlui, aproape de Podu de Piatră și de Centru, pe strada Ion Tănăsescu. 

Din nefericire, bărbatului de 47 de ani i-a fost sfârtecat un testicul în timp ce se lupta cu animalele, scrie presa locală

Cele trei victime ale câinilor au fost transportate de urgență la spital. Băbatul cu testiculul smuls a fost trimis la spitalul Parhon la secția de Urologie, tatăl şi adolescenta ajungând la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Serviciul de Ambulanță Județean Iași a fost solicitat să intervină pentru două victime care prezentau plăgi mușcate de câine. A fost dirijat de urgență un echipaj cu asistent medical, iar la locul solicitării a găsită o tânără de 22 ani cu plăgi mușcate la genunchiul stâng și la mâna stângă și un bărbat de 66 de ani cu plagă mușcată de membru superior drept. După acordarea asistenței medicale de urgență, victimele au fost transportate în UPU de la Spitalul «Sf. Spiridon». A treia victimă, un pacient mușcat în zona genitală, a fost preluat de un echipaj SMURD”, a declarat asistent medical Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iași.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Scene şocante în centrul Iaşului! Doi câini boxeri atacă o fată de 22 ani, muşcă un tânăr în zona inghinală, iar pe tatăl lui îl apucă de mâini (Video)