Antena Meniu Search
x

Luiza a fost sechestrată şi chinuită timp de două luni în casa criminalului din Caracal

Luiza Mihaela Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în Caracal, a fost ţinută sechestrată şi chinuită timp de două luni în casa criminalului. Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a povestit procurorilor DIICOT că a ţinut-o în viaţă pe Luiza până la mijlocul lunii iunie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 30.07.2019, 15:32

Luiza Mihaela Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în Caracal, a fost ţinută sechestrată şi chinuită timp de două luni în casa criminalului.

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a povestit procurorilor DIICOT că a ţinut-o în viaţă pe Luiza până la mijlocul lunii iunie.

Răpită pe data de 14 aprilie 2019, Luiza a fost sechestrată de Gheorghe Dincă, în casa acestuia din Caracal, până la mijlocul lunii iunie, atunci când a aflat că dispariţia fetei este cercetată de procurorii DIICOT.

În fapt, la data de 6 iunie 2019, procurorii DIICOT au început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de trafic de persoane, în cazul Luizei Mihaela Melencu.

Pe acelaşi subiect

În momentul în care a aflat că ancheta a fost preluată de DIICOT, Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Luiza şi apoi i-ar fi aruncat trupul în Dunăre.

Luiza Melencu a fost răpită şi sechestrată timp de două luni de Gheorghe Dincă

Moartea Luizei a ieşit la iveală abia în urmă cu câteva zile, atunci când Alexandra Mihaela Mâceşanu a fost răpită, la rândul ei, de Gheorghe Dincă şi a reuşit să sune la numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

Audiat de procurori şi ulterior arestat preventiv, Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, însă anchetatorii nu au reuşit să găsească încă probe care să confirme că Luiza şi Alexandra sunt moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Luiza a fost sechestrată şi chinuită timp de două luni în casa criminalului din Caracal