Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă are remuşcări. Avocatul său povesteşte cum s-a hotărât să recunoască: "toată lumea l-a rugat" (Video)

Gheorghe Dincă a fost cuprins de remuşcări pentru faptele sale şi de aceea a decis să recunoască faptul că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a precizat avocatul său.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.07.2019, 12:08

Gheorghe Dincă a fost cuprins de remuşcări pentru faptele sale şi de aceea a decis să recunoască faptul că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a precizat avocatul său.

Avocatul mai spune că toată lumea l-a rugat să recunoască faptele, insistenţele venind atât din partea avocatul, cât şi din partea anchetatorilor, care i-au spus că toată lumea aştepta răspunsuri în privinţa faptelor sale şi este mai bine pentru el să recunoască.

Gheorghe Dincă are remuşcări. Avocatul său povesteşte cum s-a hotărât clientul său să recunoască crimele

Gheorghe Dincă a avut remuşcări pentru faptele sale şi a cedat rugăminţilor avocatului, dar şi la insistenţele anchetatorilor, precizează acesta.

Pe acelaşi subiect

"Au fost şi sfaturile mele, şi sfaturile anchetatorilor, pentru că toţi am pledat pentru aflarea adevărului în cauză, un act uman şi nişte răspunsuri care se aşteptau de către mass-media şi de către cetăţeni în cel mai scurt timp. Şi atunci, dânsul, gândindu-se la ceea ce noi i-am recomandat să facă, să recunoască adevărul, dar şi din cauza remuşcărilor pe care le-a avut, a recunoscut fapta", precizează avocatul lui Dincă.

Gheorghe Dincă urmează să fie testat psihiatric, a anunţat avocatul său, care a precizat că a semnat actele de urmărire penală, în cadrul prezenţei la Curtea de Apel Craiova.

De asemenea, familia lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a spus că le-a ucis pe cele două fete date dispărute, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, se declară uluită de faptele lui Dincă, tatăl a patru copii.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost prezentat Curţii de Apel Craiova, pentru judecarea contestaţiei pe care chiar el a făcut-o la decizia de arestare preventivă. Avocatul a precizat că Dincă îşi va retrage, totuşi, cererea, pentru că înţelege gravitatea faptelor sale şi trebuie să îşi asume responsabilitatea. Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Gheorghe Dincă are remuşcări. Avocatul său povesteşte cum s-a hotărât să recunoască: "toată lumea l-a rugat" (Video)