Antena Meniu Search
x

Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Circulă informaţii false despre clientul meu. Chiar are intenţii bune" (Video)

Avocatul lui Gheorghe Dincă a precizat că circulă în presă informaţii false despre clientul său, cum ar fi faptul că i-ar fi indus în eroare pe anchetatori, la operaţiunea de reconstituire de ieri, unde criminalul din Caracal trebuia să arate locul unde i-ar fi aruncat corpul Alexandrei Măceşanu.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.07.2019, 12:24

Avocatul lui Gheorghe Dincă a precizat că circulă în presă informaţii false despre clientul său, cum ar fi faptul că i-ar fi indus în eroare pe anchetatori, la operaţiunea de reconstituire de ieri, unde criminalul din Caracal trebuia să arate locul unde i-ar fi aruncat corpul neînsufleţit al Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, avocatul precizează că Dincă are numai intenţii bune în acest moment şi cooperează cu anchetatorii.

Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Circulă informaţii false despre clientul meu. Chiar are intenţii bune"

Avocatul lui Gheorghe Dincă a precizat că operaţiunea de reconstituire a eşuat ieri, dar nu din vina inculpatului. Avocatul precizează că este vina autorităţilor, care nu au organizat cum trebuie operaţiunea de reconstituire. 

Pe acelaşi subiect

"Există o informaţie falsă în mass-media, cum că şi-a bătut joc de organele de anchetă clientul meu, în sensul că n-a indicat locul şi mai mult i-a plimbat. Informaţia este total falsă, dânsul a indicat locul aşa cum şi-a amintit, problema e că nu-l recunoştea foarte bine, că nu s-a făcut reconstituirea aşa cum ar fi fost normal, pe traseul pe care el l-a urmat de la casa din Caracal până la locul la care a declarat că a scăpat de cadavru, şi atunci, din punctul meu de vedere sunt chestiuni care nu ţin de ancheta propriu zisă, ci de organizarea anchetei. Deci nu este adevărat că a vrut să-şi bată joc de organele de anchetă, dânsul chiar a avut bune intenţii, dar nu a reuşit să identifice. Gândiţi-vă că nu e uşor să reconstitui un traseu pe care l-a făcut pe timp de noapte, pe nişte drumuri izolate. Se va relua reconstituirea şi se va reface", a precizat avocatul lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost cuprins de remuşcări pentru faptele sale şi de aceea a decis să recunoască faptul că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a precizat avocatul său.

Gheorghe Dincă urmează să fie testat psihiatric, a anunţat avocatul său, care a precizat că a semnat actele de urmărire penală, în cadrul prezenţei la Curtea de Apel Craiova.

De asemenea, familia lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a spus că le-a ucis pe cele două fete date dispărute, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, se declară uluită de faptele lui Dincă, tatăl a patru copii.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost prezentat Curţii de Apel Craiova, pentru judecarea contestaţiei pe care chiar el a făcut-o la decizia de arestare preventivă. Avocatul a precizat că Dincă îşi va retrage, totuşi, cererea, pentru că înţelege gravitatea faptelor sale şi trebuie să îşi asume responsabilitatea. Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Avocatul lui Gheorghe Dincă: "Circulă informaţii false despre clientul meu. Chiar are intenţii bune" (Video)