Antena Meniu Search
x

Mama băiețelului omorât de tată, la Cluj: "Când a urlat, am simțit că nu mai este în viață copilul meu"

Mama băiețelului omorât de tată, la Cluj a vorbit despre zilele în care a sperat cu ultimele puteri că fiul ei va fi găsit viu, dar și despre momentul când a realizat că speranțele sunt deșarte: "Când a urlat, am simțit că nu mai este în viață copilul meu".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.07.2020, 20:46

Crima
Tatăl criminal nu a avut curaj să se sinucidă - Facebook
  • Trei zile a umblat tatăl cu cadavrul copilului, în mașină.
  • În seara în care l-a omorât a vorbit cu mama copilului la telefon.

Takacs Gyorgy, băiețelul de 8 ani dat dispărut în Cluj de mama lui, în urmă cu patru zile, a fost găsit mort marți. Trupul micuțului era pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita. Acesta îl ucisese cu trei zile înainte și a vorbit cu mama copilului, fosta lui soție, la telefon, despre asta.

Femeia, distrusă de durere, a vorbit pentru Observator despre cele trei zile de groază care i-au transformat viața într-o dramă. Sâmbătă seara ea ar fi trebuit să se întâlnească în Cluj cu băiețelul ei, pe care tatăl trebuia să-l aducă acasă, după ce petrecuse mai multe zile cu el. A vorbit la telefon cu fostul ei soț, care are 46 de ani, și acesta țipa.

Bărbatul i-a spus că a sunat mult prea târziu: "Eu am simțit că copilul meu nu este în viața, și când a urlat am crezut că și el și-a luat viața. Am avut o mică speranță luni la ora 7 seara, când cineva i-a văzut mașina și pe el, în Filea de Jos. 

M-am simțit oarecum ușurată și eram foarte bucuroasă, ziceam că acum durează doar minute până dăm de el, că dacă el este în viață și copilul este în viață. Nu-l vedeam în stare să-i facă rău copilului. 

Pe acelaşi subiect

Sunt șocată că a umblat trei zile cu copilul mort în mașină. Am impresia că nu l-am cunoscut deloc. Nu pot să-mi imaginez... De ce nu m-o omorât pe mine, de ce nu mi-o omorât partenerul."

Bărbatul și-a ucis fiul sâmbătă spre duminică noaptea, l-a pus pe bancheta din spate a Daciei pe care o conducea și s-a plimbat cu el trei zile prin localitățile din zona unde a și fost găsit.

Mama micuțului spune că deși poate părea ciudat, se bucură într-un fel că după ce și-a omorât băiețelul, tatăl nu s-a sinucis: "Scăpa dacă să omora. Nu e o pedeapsă mai mare pentru un părinte acum decât să trăiască toată viața cu gândul că și-a omorât propriul copil!"

Tatăl criminal, care a fost prins marți seara, a fost reținut 24 de ore și va fi prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mama băiețelului omorât de tată, la Cluj: "Când a urlat, am simțit că nu mai este în viață copilul meu"