Antena Meniu Search
x

Reacţia mamei copilului terorizat un aşa-zis de Moş Nicolae: "Am greșit un pic, recunosc, dar nu e un capăt de ţară!"

Întâlnirea cu un aşa-zis Moş Nicolae trimite la psiholog un copil de cinci ani. Mama şi unchiul - deghizat - i-au dat copilului o lecţie care deschide anchete.

Protecţia Copilului şi Poliţia anchetează cazul copilului terorizat de unchiul deghizat în Moş Nicolae | Sursa: Observator Vezi și

Întâlnirea cu un aşa-zis Moş Nicolae trimite la psiholog un copil de cinci ani. Mama şi unchiul - deghizat - i-au dat copilului o lecţie care deschide anchete. În loc să primească daruri, băieţelul a fost ameninţat cu o bâtă, pe motiv că nu a fost cuminte. Iar lacrimile celui mic le-au amuzat pe rude, care au încurajat scenele violente. Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns inclusiv la Protecţia Copilului. 

În faţa avalanşei de reproşuri şi ameninţări, copilul abia poate să răspundă. Plânge în hohote, aşezat în genunchi, la colţ. În timp ce mama lui participă râzând la toată scena. Chiar ea a pus totul la cale: şi-a rugat fratele să intre în rol. 

Am vrut să-l sperii puţin de Moş. A venit protecţia copilului, l-o dezbrăcat, am greșit un pic, recunosc, dar nu e un capăt de ţară, a declarat mama copilului.

Deşi băiatul este vizibil traumatizat, bărbatul de 40 de ani...insistă. O obligă şi pe verişoara copilului, în vârstă de 11 ani, să îngenuncheze, pentru a spune o rugăciune.

Şi mai şocant este că, nici măcar atunci când copilul a fost lovit cu bâta, adulţii nu s-au oprit. La întreaga scenă a asistat şi bunica micuţilor.

Tatăl copilului, care locuieşte la Constanţa, a intrat în posesia imaginilor şi le-a trimis autorităţilor. 

Farsa i-a îngrozit şi pe inspectorii de la Bistriţa, care au demarat o anchetă.

Teodor Sangeorzan, Direcția pentru Protecția Copilului Bistrița-Năsăud: Pentru pedepsirea lor, dacă e necesară, se pot găsi alte metode decât abuzul, nici cel emoţional nu e permis, mai ales cel fizic.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Pentru că o astfel de întâlnire va rămâne adânc întipărită în mintea copilului de 5 ani, băiatul a fost inclus într-un program de consiliere, la Protecţia Copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Reacţia mamei copilului terorizat un aşa-zis de Moş Nicolae: "Am greșit un pic, recunosc, dar nu e un capăt de ţară!"