Antena Meniu Search
x

Video Mama elevului care şi-a bătut diriginta, sfătuită să caute un psiholog pentru el. A ajuns exmatriculat şi repetent

Elevul de 15 ani din Târgu Mureş care şi-a bătut crunt diriginta a fost exmatriculat de conducerea şcolii. Profesoara a avut nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale. Băiatul va putea să se reînscrie din toamnă, la o altă unitate de învăţământ.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 20:53

Vezi și

Băiatul de 15 ani a fost exclus de la cel mai prestigios liceu din Târgu Mureş la mai bine de o săptămână după ce şi-a bătut cu pumnii şi picioarele diriginta. Incidentul şocant s-a petrecut de faţă cu mama agresorului care a încurajat scenele de o violenţă rară.

Claudiu Maior, membru al consiliului de administraţie al colegiului: Nu este posibil ca un director sau o dirigintă să fie agresată în liceu. Mai mult de atâta, nu este posibil ca un părinte să-şi îndemne copilul să lovească.

Băiatul va trebui să repete clasa a VIII-A

Camelia Irimie, purtator de cuvant ISJ Mures: Conducerea Colegiului Naţional Alexandru Papiu Ilarian ne-a comunicat că prin consiliul de adminsitraţie a acestui colegiu a fost exmatriculat elevul violent. Elevul are dreptul, în termen de 5 zile, la contestaţie.

Pe acelaşi subiect

Agresiunea a avut loc pe fondul unui scandal monstru pe care adolescentul l-a făcut în sala de clasă. Băiatul a urcat pe un dulap, supărat pe consiliul profesoral care hotărâse să-i scadă nota la purtare.

Elevul agresor: De acum înainte, aşa îţi vor fi toate orele. Şi ţie şi celor care au contribuit, nu mă mai repet. Cheamă directoarea că vreau să vorbesc cu ea. Cheam-o aici! Că e la fel de proastă ca toată cancelaria.

Elevul a fost potolit doar de poliţişti.

Doru Constantin, purtător de cuvânt dgaspc Mureş: Mama copilului ar trebui să contacteze un cabinet de psihologie cât mai repede, pentru ca acest copil să poată fi recuperat.

Băiatul va avea dreptul să se reînscrie la o altă şcoală din toamnă, însă va trebui să repete clasa a VIII-A.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mama elevului care şi-a bătut diriginta, sfătuită să caute un psiholog pentru el. A ajuns exmatriculat şi repetent