Antena Meniu Search
x

Video Elevul din Mureş, care şi-a bătut diriginta de faţă cu mama sa, a fost exmatriculat. Se poate întoarce după un an, dar la o altă şcoală

Elevul din Mureş care şi-a bătut crunt diriginta, de faţă cu mama lui, a fost exmatriculat. Adolescentul a vrut să se răzbune pentru că femeia a chemat Poliţia după ce el făcuse ravagii în sala de clasă: a fumat, a jignit profesorii şi s-a urcat pe un dulap. Băiatul era elev în clasa a opta şi nu ar fi fost la prima abatere. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 20.03.2024, 13:26

Vezi și

Abia din următorul an şcolar s-ar mai putea întoarce acest elev la şcoală şi acest lucru se poate întâmpla doar la o altă şcoală.

A fost exmatriculat

Aşa sună decizia luată de consiliul de administraţie al Colegiului Naţional Alexandru Papiu Ilarian din Târgu Mureş, o decizie luată la propunerea consiliului profesoral. 

Incidentul s-a petrecut pe 11 martie, elevul din clasa a VIII-a şi-a atacat dur diriginta, care a ajuns la spital. Acest elev nu era la prima abatere disciplinară săvârşită în colegiu.

Tânărul a fost încătuşat de poliţişti după ce a făcut ravagii în sala de clasă: a fumat, a jignit profesorii şi s-a urcat pe un dulap. După ce a fost dus la secţie şi amendat, s-a întors la şcoală, unde a luat-o la bătaie pe dirigintă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Elevul din Mureş, care şi-a bătut diriginta de faţă cu mama sa, a fost exmatriculat. Se poate întoarce după un an, dar la o altă şcoală