Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Profesorii, îngroziţi că elevul bătăuş din Mureş va reveni la ore. Diriginta a fost agresată de tânăr şi ameninţată cu moartea

Vorbim acum şi despre elevul din Mureş, care şi-a bătut diriginta după ce a fost scos din clasă în cătuşe. Măsura reţinerii expiră peste câteva ore iar dacă va fi lăsat liber, adolescentul poate reveni de mâine la cursuri. Firesc, profesorii stau acum cu teamă că episodul violent de ieri s-ar putea repeta. 

de Sorin Tanţoş

la 12.03.2024 , 19:34

Elevul care şi-a agresat diriginta la cel mai prestigios liceu din Târgu Mureş a rămas peste noapte în arestul poliţiei. Adolescentul a fost audiat în prezenţa mamei şi a unui avocat.

Elev-profesoară: - Deja mi-ai ***** viaţa, ce mai vrei?! 

-Nu eu! 

Vezi și

- Nu tu, că nu tu ai semnat acolo. Ţi-am văzut semnătura pe hârtia cu nota de 3.

Pe acelaşi subiect

Profesorii, îngroziţi că elevul bătăuş din Mureş va reveni la ore

Cu două ore înainte de a fi încătuşat, băiatul de 15 ani a făcut un scandal-monstru în sala de clasă. Era supărat că profesoara a semnat în consiliu propunerea scăderii notei la purtare.

Claudia Irimia - PDC Inspectoratul Şcolar Judeţean: Şi-a motivatat comportamentul, spunând că a fost sancţionat de nenumărate ori pe nedrept.

Cristina Someşan - Director Liceu: Scopul nu e să le luăm gâtul, dar nici să ni-l ia ei nouă

Elev-profesoară: De acum înainte, aşa îţi vor fi toate orele. Şi ţie şi celor care au contribuit, nu mă mai repet. Cheamă directoarea că vreau să vorbesc cu ea. Cheam-o aici!

- Doamna directoare.

- Nu, directoare, că e la fel de proastă ca toată cancelaria. 

Deşi a fost amendat după acest comportament, elevul nu s-a potolit şi s-a întors la şcoală unde s-a răzbunat pe dirigintă. A lovit-o cu pumnii şi picioarele în faţa mamei şi a paznicilor şcolii.

Reporter-paznicul şcolii: - Aţi auzit strigăte?

- Da, strigăte, da. A strigat mama lui la profesoară: "dacă mai vrei să trăieşti" şi după ce am ajuns eu, deja a început să o lovească cu pumnii şi cu picioarele pe doamna profesoară.

Cristina Someşan - Director Liceu: Nu se poate să se ajungă în situaţia în care porofesorii să aibă spaime, să aibă frică să intre la ore. 

Cu toate acestea, directoarea şcolii spune că legea nu îi permite să ia măsuri imediate.

Cristina Someşan - Director Liceu: Mâine poate vine înapoi, pentru că e un învăţământ obligatoriu si are toate drepturile. Credeţi că îmi e confortabil cu această legislaţie? Oricum ar fi, sunt dispusă să încerc toate variantele. Dacă nu voi reuşi, va fi de răsunet.

Adolescentul are acum dosar penal pentru lovire şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Sorin Tanţoş Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Profesorii, îngroziţi că elevul bătăuş din Mureş va reveni la ore. Diriginta a fost agresată de tânăr şi ameninţată cu moartea