Antena Meniu Search
x

Mama şi fratele criminalei de la metrou fac noi dezvăluiri şocante: "Ne este foarte ruşine! Ne-a scris şi ne-a spus tot ce s-a întâmplat" (Video)

Mama şi fratele Magdalenei Şerban, care marţi seară a ucis-o pe Alina Ciucu, spun că le este ruşine de ce a făcut femeia şi că le-a fost dată "viaţa peste cap.

Mama şi fratele Magdalenei Şerban, cea care marţi seară a ucis-o pe Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, spun că le este ruşine de ce a făcut femeia şi că le-a fost dată "viaţa peste cap".

"Ne-a dat tuturor viaţa peste cap. Cu ameninţări, cu mesaje aiurea, cu înjurături, cu blesteme. Chiar este bolnavă", a declarat fratele Magdalenei Şerban reporterilor Observator.

Mama femeii mărturiseşte că a sesizat de mai multe ori poliţia, dar nimeni nu a făcut nimic.

Pe acelaşi subiect

"Am chemat salvarea, poliţia, nu a vrut nimeni să o ia. Au spus că o iau doar dacă vrea ea să meargă. Asta era pe 27 septembrie. Atunci am sunat la 112. Au venit Salvarea şi politia. Atunci eram pe stradă şi arunca în mine cu pietre pentru că îi spuneam să vină acasă.

Cu alte persoane vorbea frumos, cursiv, că avea carte. Ştia cum să vorbească, ziceai că e un om normal. Dar pe urmă cu noi se purta urât", afirmă Constanţa, mama criminalei. 

Femeia a făcut noi dezvăluiri înfiorătoare despre traumele suferite de fiica ei în Spania.

"Ea a suferit o traumă în Spania şi de acolo i s-au tras toate astea. Când a plecat din România s-a dus la o prietenă de-a ei. Şi ne-a scris, spunându-ne ce s-a întâmplat. Au închis-o în cameră cu un drogat, au băgat mai mulţi bărbaţi peste ea în casă, au ţinut-o nemâncată. 

S-a adresat autorităţilor acolo, dar nu i s-a făcut dreptate. A făcut greva foamei şi au luat-o cu salvarea. Apoi, ambasada ne-a trimis în Spania. Soţul meu a fost cu ea în spital", dezvăluie Constanţa. 

Criminala s-a întors din Spania în septembrie

"Nu a venit la noi, acasă. Prin intermediul asistentei sociale din Lăpuş, a ajuns în Centrul de Noapte Sfântul Ioan din Bucureşti. Dar pleca de acolo. Nu era mâncată, spălată, nu şi-a mai luat tratamentul. Ea nu a vrut să ştie de noi, de mine", afirmă cu durere femeia.

Mama Magdalenei Şerban spune că îi pare rău de faptele comise de fiica ei şi că îi este foarte ruşine de tot ce s-a întâmplat.

Reamintim că Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a ucis-o, marţi seară, pe Alina Ciucu, de 25 de ani, împingând-o în faţa trenului, la staţia de metrou Dristor 1.

Cu câteva ore înaintea tragediei, femeia a atacat o altă fată, în acelaşi fel, doar că aceasta, datorită prezenţei de spirit a reuşit să scape cu viaţă. 

După alte câteva ore, criminala a fost prinsă de poliţişti, reţinută pentru 24 ore şi, ulterior, arestată pentru 30 de zile.

Magdalena Şerban este cercetată pentru omor şi tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mama şi fratele criminalei de la metrou fac noi dezvăluiri şocante: "Ne este foarte ruşine! Ne-a scris şi ne-a spus tot ce s-a întâmplat" (Video)