Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi jale la Ostroveni! Alina Ciucu, tânăra ucisă la metrou, a fost înmormântată. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum (Video)

Lacrimi şi durere în satul doljean Lişteava, comuna Ostroveni, pentru Alina Ciucu, tânăra ucisă marţi seară la metrou. Fata a fost condusă pe ultimul drum.

Lacrimi şi durere în satul doljean Lişteava, comuna Ostroveni, pentru Alina Ciucu, tânăra ucisă marţi seară la metrou.

Fata, care a fost împinsă intenţionat în faţa trenului de Magdalean Şerban, o craioveancă de 36 de ani, a fost condusă pe ultimul drum.

Alina Ionela Ciucu avea doar 25 de ani şi reuşise să-şi facă un drum în viaţă, după multe greutăţi cu care s-a confruntat până la vârsta de 10 ani. 

Oamenii din sat au povestit pentru reporterii Observator că fata a fost crescută de un vecin, care i-a fost mai mult decât un tată şi care a ajutat-o chiar să intre la o facultate din Bucureşti.

După terminarea studiilor, Alina Ciucu s-a angajat în Capitală, într-un restaurant, iar marţi seară, când s-a petrecut tragedia din stația de metrou Dristor 1, se întorcea de la serviciu și urma să se ducă acasă, unde o aștepta iubitul ei.

În timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, cu probleme psihice, a împins-o pe Alina pe şinele trenului.

Apoi, ca să se asigure că nu va scăpa şi nu se va urca pe peron, criminala a lovit-o cu picioarele. 

În numai câteva secunde, trenul a ajuns în staţie şi, deşi mecanicul a frânat brusc, Alina a fost strivită între peron şi tren. Tânăra nu a avut nicio şansă.

Alina, înmormântată într-un sicriu alb

Astăzi, Alina Ciucu a fost înmormântată în satul natal Lișteava.

Sute de oameni au venit au venit să o conducă pe ultimul drum fată, iar rudele nu s-au putut dezlipi nicio clipă de sicriul tinerei.

Citeşte şi: Povestea dramatică a Alinei, tânăra ucisă la metrou. Abandonată de mamă, crescută de un vecin şi ucisă cu sânge rece!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi jale la Ostroveni! Alina Ciucu, tânăra ucisă la metrou, a fost înmormântată. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum (Video)