Antena Meniu Search
x

Mama surorilor de 6 și 7 ani înecate în barajul Pârcovaci se ruga de pompieri: "Lăsați-mă să o văd!" (video)

Mama surorilor de 6 și 7 ani înecate în barajul Pârcovaci se ruga de pompieri: "Lăsați-mă să o văd!". Trei fetițe au murit sâmbătă în barajul de pe Bahlui, la intrarea în Hârlău.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.06.2020, 11:13

  • Trei fetițe, 6,7 și 10 ani, s-au înecat în barajul de pe Bahlui.
  • Imagini cutremurătoare au fost filmate în timpul intervenției pompierilor.

Tragedie fără margini în satul Pârcovaci, din Hârlău, unde sâmbătă trei fetițe de 6, 7 și 10 aniau murit înecate în barajul de pe Bahlui. Cele mai mici dintre ele erau surori și toate trei au fost scoase din apă de pompieri după ore întregi de căutări.

Martorii spun că cele trei copile n-au plecat la scăldat, ci s-au dus la joacă pe taluzul de beton al barajului. Una dintre ele a alunecat pe mâzga de pe taluz și celelalte au încercat să o ajute să iasă din apă. Toate trei s-au înecat, fiind îmbrăcate când au fost scoase din apă.

Imagini cumplite au fost filmate pe malul barajului, unde părinții fetelor au asistat distruși de durere la momentele când copilele au fost scoase din apă, fără viață, și urcate în mașinile SMURD. Mama surorilor de 6 și 7 ani se ruga de pompieri să o lase să-și vadă una dintre fiice.

Tatăl copilelor era ținut de rude și plângea necontrolat, iar un tânăr se vede în imagini cum se roagă de medici să îi dea bărbatului un calmant, să se liniștească.

Pe acelaşi subiect

"Prin 112 a fost primit un apel în sprijinul a trei copii înecați in zona Pârcovaci. Au plecat echipaje de prim ajutor de la Pompieri, echipaje de la serviciul de ambulanță, medic, au fost găsite primele două fetițe. Surori, de 4 (n.r. 6) și 7 ani. Din păcate erau în stop prin înec, nu au răspuns la manevrele de resuscitare prelungite și s-a declanșat decesul.", a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoieșu, medic șef UPU Smurd Iași.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A treia fetiță, de 10 ani, a fost scoasă și ea din baraj la scurtă vreme după cele două surori.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mama surorilor de 6 și 7 ani înecate în barajul Pârcovaci se ruga de pompieri: "Lăsați-mă să o văd!" (video)