Antena Meniu Search
x

O femeie din Pitești a vrut să intre în casă și i-a deschis ușa hoțul care tocmai îi jefuise locuința

O femeie din Pitești a vrut să intre în casă și i-a deschis ușa hoțul care tocmai îi jefuise locuința. Bărbatul a rupt-o la fugă, dar a fost prins în aceeași zi de polițiști.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.06.2020, 09:24

Pitești
Hoțul a fost reținut pentru 24 de ore - IPJ Argeș
  • Hoțul ieșea din locuința femeii, când aceasta s-a întors acasă.
  • Bărbatul e recidivist și a fost prins după scurtă vreme.

O femeie din Pitești, care tocmai se întorsese la domiciliu, a surprins un bărbat în timp ce ieșea din locuința ei cu un bagaj în mână. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a alertat polițiștii Secției 1 Pitești. "Bărbatul a fugit, însă persoana vătămată a oferit semnalmente ale persoanei.", a comunicat IPJ Argeș.

Polițiștii l-au găsit pe individ în scurt timp, în zona cartierului Popa Șapcă, și l-au condus la sediul unității de poliție pentru cercetări. Bărbatul are 36 de ani, este originar din Căteasca și are antecedente penale.

"În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul depistat ar fi sustras mai multe bunuri electronice din locuința în cauză, bunuri care au fost recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.", a transmis IPJ Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Pitești a vrut să intre în casă și i-a deschis ușa hoțul care tocmai îi jefuise locuința